събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Ексклузивно в „Честно казано“: Историята на полицай, който не може да върне отвлечения си син

Ексклузивно в „Честно казано“: Историята на полицай, който не може да върне отвлечения си син

В „Честно казано“ ви разказваме от първо лице невероятната история на един полицай, който не може да върне отвлечения си син – въпреки че е обявен от СГС за единствен носител на родителските права.

Срещу него е имало и подготовка за опит за убийство с цел отмъщение, поръчано по неговите твърдения от майката на детето. Самата тя е загинала в катастрофа по-късно.

Потърпевшият Николай Карбанов твърди, че тази трагична история на безкрайно „ходене по мъките“ се случва и на други бащи.

Той разказа подробно за битката си с холандското правосъдие и разочарованието му от страната – членка на ЕС, където по последни данни се намира детето.

Историята започва от края на 2103 г., когато Карбанов предполага, че синът му Атила, тогава 7-годишен, е бил изведен незаконно от страната.

Точна информация за това няма, но на този ден мъжът е изгубил контакт с него. Малко след това детето е обявено за общодържавно, а по-късно и за международно издирване.

Чуйте подробности около борбата на Николай Карбанов с институциите в битката за сина си. Вижте и продължението на разговора в утрешното предаване:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

3 коментара

 1. бих дигнал всички български граждани в хага на протест в подкрепа на този скърбящ баща

 2. така е холандските служби зимат децата и ги дават на гейове

 3. Румяна Годжова

  Госпожо Кулезич
  Аз съм жена ,която вече 25 години живее в Холандия. В течение съм на тази история от първа ръка. Ако искате ,мога да Ви разкажа някои полезни за Вас неща. Мисля ,че ако ми се обадите на vibar,ще можем да разговарям е надълго и широко.
  Аз лично бих започнала кампанията срещу холандците под надслов
  КОИ СТЕ ВИЕ ,ЗА ДА МИСЛИТЕ ,ЧЕ МОЖЕТЕ ДА РЕШАВАТ Е СЪДБАТА НА ЕДНО ДЕТЕ ,КОЕТО ДАЖЕ НЕ Е ХОЛАНДСКИ ГРАЖДАНИН.
  Холандците никога няма да допуснат едно холандско дете да бъде изведено от страната им.