вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Ексклузивно в „Честно казано“: Историята на полицай, който не може да върне отвлечения си син – 2 част

Ексклузивно в „Честно казано“: Историята на полицай, който не може да върне отвлечения си син – 2 част

Действащият полицай Николай Карбанов отново гостува в студиото на „Честно казано“ и Люба Кулезич и разказа за съдбата на малкото му дете Атила. Вижте първата част на разговора с него ТУК.

Срещу него е имало и подготовка за опит за убийство с цел отмъщение, поръчано по неговите твърдения от майката на детето. Самата тя е загинала в катастрофа по-късно. Карбанов е писал до Мая Манолова, до Агенцията за защита на детето, както и до много други институции. В Холандия има и адвокат, който опитва да защити правата на детето.

Полицаят обясни, че дори Манолова е писала до холандския омбудсман, който е уверил, че местните органи си вършат работата.

„Сега Атила е на 11 години. Помни ме. Не смятам, че ме е забравил. От 3 години и половина не съм го прегръщал“, споделя родителят.

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …