понеделник , 18 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Ехо от „пеещи обувки“ – разговор с журналиста Иван Георгиев и певицата Нора Нова

Ехо от „пеещи обувки“ – разговор с журналиста Иван Георгиев и певицата Нора Нова

Фалшив и манипулативен ли е портретът и историята на естрадната и джаз легенда Лея Иванова, който намушелият филм на режисьора Радослав Спасов „Пеещите обувки“ представя?

Журналистът от в. „Уикенд“ Иван Георгиев, който увековечава делото на българските поп звезди от близкото минало, и певицата Нора Нова, приятелка на Лея Иванова, която по думите й я е „създала“, коментират критично лентата в „Честно казано с Люба Кулезич“.

Чуйте аргументите им за това защо приемат за обидно и възмутително изобразяването на певицата в лентата:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

 1. Здравейте госпожо Кулезич,
  Поздравявам Ви с Вашето ново предаване и Ви пожелавам успех, в който не се съмнявам !
  Позволих си, да да се обърна към вас по повод на днешното предаване с гости зам кмета на гр. Трън и Патрик – българският холандец :))
  Казвам се Парка Динева и съм член на „сдружение Трън“ и „Инициативе комитет за опазване чистотата на гр. Трън.
  Г-жо Кулезич, много неща естествено не се казаха от зам. кмета на Трън, предполагам поради ограниченото време на предаването. Ако проявите интерес, съм готова да Ви предоставя документи за следното: Разрешено проучване от Министерство на екологията на територията на
  Трън, с невалиден подпис на министър. Преписката е в прокуратурата и 3 месвца – нищо; Добив на злато на защитена зона „Натура 2000“; Документ, че старата мина Злата, където се предвижда да иам 3 рудника е закрита като уранодобивна мина; наличие на арсен, при допустима норма 25 гр/ккг, имаме 1800 гр. на тон, смятайте.
  Асарел медет (дъщерна Евромакс) оспорва решението за референдум, след като 2-пъти АС в гр. Перник им го връща , като неоснователно. В момента го обжалват пред ВАС.

  С уважение, Парка Динева