сряда , 12 декември 2018
Начало / Предавания / Една различна неделя / „Една различна неделя“: Марта Вачкова за надеждите, разочарованието и мъдростта. Звезда на арената – Енчо Керязов. Белослава и красивата музика, Криско за бизнеса у нас и в САЩ, и още

„Една различна неделя“: Марта Вачкова за надеждите, разочарованието и мъдростта. Звезда на арената – Енчо Керязов. Белослава и красивата музика, Криско за бизнеса у нас и в САЩ, и още

Според прогноза на института Ройтерс и Оксфордския университет, тази година държавният натиск в социалните мрежи ще се засили, а медиите ще си тръгнат от тях. Друг извод е, че усилията да се спре разпространението на екстремистко и пристрастно съдържание нямат особен ефект, Експерт сравнява ситуацията с опит да пречистиш реката Ганг чаша по чаша. Болест ли е пристрастеността към интернет и можем ли да предпазим децата от опасностите в мрежата – вижте дискусията с участието на писателката Гери Турийска, поета Димитър Калбуров, психоложката Ина Антонова и Емануил Георгиев – експерт в Центъра за безопасен интернет .

В следващото видео вижте поредната история на ръба на човешките възможности, които водят до световни рекорди и попадат в книгата за Рекордите на Гинес. Представяме ви световноизвестния акробат и цирков артист Енчо Керязов!

Следващата ни среща е с Криско, който зарадва феновете си с нова песен и се отправи на турне в Северна Америка. В Чикаго нашият репортер Павел Хаджиев разговаря с него малко преди българския клуб там да се напълни с нетърпеливи за купон почитатели на певеца.

Тя е пътешественик и авантюрист, експериментатор по душа, за нея храната е изкуство и начин на изразяване. На ако трябва да я цитирамe тя е „просто страхотно скандална, страхотно брутална и страхотно страхотна“. От онази рядка порода хора, които сякаш те дърпат със своята енергия и на секундата те заразяват с позитивизъм. Умее да види невидимото, да улови красивото и да има търпението и въображението да го сътвори във видими форми. В „(Не)Предизвикани диалози“ тази седмица влиза Божана Кацарова.

Всички, които имат проблеми с килограмите, страдат от храносмилателни проблеми, умора и раздразнителност, трябва да се замислят за хранителните си навици. Много често правим големи компромиси с храната, която приемаме, гладуваме през целия ден, за да компенсираме с обилна вечеря или прекаляваме със сладки и тестени храни. И така ден след ден рушим здравето си. Следващата ни гостенка твърди, че можем да хапваме всичко и да отслабваме. Блогърът Катина Герова има над 30 000 последователи.

Тя е дете на театъра, дъщеря на велик актьор, образ на необикновената – обикновена жена, едно от лицата на промяната през 90-те години… Тази седмица тръгваме „По стъпките на…“ Марта Вачкова към големите надежди за справедливост, разочарованието и мъдростта от житейските уроци.

Тя е жена с глас от кадифе. Никога не изневери на добрия вкус и красотата в музиката, която създава. Вярва, че човек трябва да се потруди за късмета си, излъчва топлина и обич, а очите й винаги греят… Представяме ви Белослава!

Още от „Една различна неделя“ гледайте ТУК!

Вижте също

„Една различна неделя“: Ще се влюби ли Европа в България по време на председателството? Срив в свободата на медиите – защо е опасен? Людмила Филипова с мисия до Луната, как се пазят българските традиции в Америка и у нас, и още

България официално пое кормилото на Европейския съюз. Според дипломати успешното европредседателство на страната ни ще …