понеделник , 23 юли 2018
Начало / Жива връзка / Една българка от Пловдив до Холивуд – историята на Делка Ненкова в неин собствен филм

Една българка от Пловдив до Холивуд – историята на Делка Ненкова в неин собствен филм

Красива, силна и упорита, Делка Ненкова извървява нелекия път от родния Пловдив до звездния Холивуд. В Америка българката е работила като мим и цирков акробат, партнирала си е във филма „Железен мъж 2“ с актьора Мики Рурк, а сега заснема на лента историята на своя собствен живот.

Изглеждам наивна и сладка, но когато човек ме опознае, съм „малко“ повече от това, разказва тя за себе си в „Жива връзка“, разкривайки формулата на успеха си.

За да бъдеш някой в Холивуд, по думите й, трябва да си верен на себе си и да отстояваш своите собствени ценности – тогава хората, от които зависят нещата, наистина те вземат сериозно.

Не е достатъчно да си просто красив и да се усмихваш, казва Денка, според която е важно първо да помогнеш сам на себе си. Именно затова тя решава да направи и филма по своята история, озаглавен Delka: Stand-up Tall or Fall. В предаването тя разказа подробно и как е успяла да го постигне.

Делка е впечатлила и снимачния екип в „Железен мъж 2“ с уменията си, отказвайки дубльор при сложни каскади. Тази пролет пък тя се надява да разбере дали Рурк ще работи с нея в следващия й филм.

Какви са важните съставки за успеха в Холивуд, какво човек трябва да запази в себе си по пътя му и какви трудности е преживяла в Америка – чуйте цялото интервю:

Вижте също

Живка Петрова: Целта на „Малко българско училище“ е да започне новата учебна година в нова сграда

Директорът на най-голямото българско училище „Малко българско училище“ в Чикагското предградие Ел Гроув – Живка …

Един коментар

  1. Димитър Д. Маринов

    Браво! …и не.
    Може би верно…и не.
    Тук-таме обидно даже…но и не.
    🙂