вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ с юбилей на 14 юли – предаване номер 100 и специална среща със Сашо Диков

„Един прекрасен ден“ с юбилей на 14 юли – предаване номер 100 и специална среща със Сашо Диков

Днес „Един прекрасен ден“ излъчва своя брой номер 100 и празнува своя малък първи юбилей. Именно заради това е време за малко равносметка. Досега в нашето студио са дошли близо 500 гости, като голяма част от тях са станали наши приятели. С тях много сме се смяли, заедно сме обсъждали вече завоюваните им постижения и сме споделяли мечтите им. Слушахме музика, опитвахме се да разгадаваме фокуси, научихме много полезни неща, свързани със здравето, красотата и поддържането на дома.

По повод днешния празник предаването е по-особено – подготвили сме ви някои от най-запомнящите се срещи, които са се случили в студиото на „Един прекрасен ден“. Освен това обаче, ще си имаме и специален гост, а именно програмният директор на телевизия Би Ай Ти – Сашо Диков. С него ще разговаряме за това как вижда той бъдещето на тази медия, но няма да му спестим и въпроси, свързани с миналото му – както на журналист, така и на спортист.

Но на празник, като на празник… Започваме с музика. Предлагаме ви едно видео, в което сме събрали изпълненията на част от гостите на „Един прекрасен ден“.

Още в първия епизод на „Един прекрасен ден“ ви срещнахме с американския режисьор Уест Хайлър. Тогава той беше в България, за да реализира спектакъла „Авеню Кю“ за столичния куклен театър. Оказа се, че американецът е работил по цял свят, негови спектакли са реализирани на Бродуей, а в творческата му биография влизат и проекти, свързани с Цирк дьо Солей. Нашият екип му стана голям фен, затова искаме отново ви срещаме с този режисьор.

Специалният ни гост днес няма нужда от представяне – това е журналистът и програмен директор на Би Ай Ти Сашо Диков.

През изминалите 100 предавания наши гости са били едни от най-популярните музикални изпълнители, актьори, телевизионни водещи и почти всички те станаха наши приятели. Някои от тях разказаха толкова смешни истории, че е жалко те да не бъдат повторени. Ето защо решихме за финал на днешното празнично издание да ви припомним част от онези моменти, които само доказват, че и известните всъщност са съвсем нормални хора, на които понякога се случват абсурдни неща. Гледайте и се забавлявайте!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …