вторник , 17 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ по женски на 8 март

„Един прекрасен ден“ по женски на 8 март

В деня, посветен на жената, „Един прекрасен ден“ ви предлага едно издание, изцяло доминирано от успешни и красиви дами. Ще говорим за това как в наши дни жените успяват да намерят баланса между работа, семейство и свободно време.

Първите гости са две от прекрасните дами в ефира на Би Ай Ти – водещите журналистки Ирена Казакова и Кристина Владимирова, които разказаха за предизвикателствата в професионалния си живот и радостите в личния:

Тя има модна къща, галерия за масажи, чете лекции, води уъркшопове, а наскоро дори написа книга. Представяме ви един разговор с модния дизайнер Албена Александрова.

В днешния ден се връщаме и обратно в историята, за да потърсим образците на вдъхновение сред българките от третото българско царство. За тях разговаряме с историка проф. Цветана Кьосева, автор на книгата „Първите дами на царска България“:

За финал сме подготвили среща с една майка – популярна телевизионна звезда, и нейната дъщеря шестокласничка, която се увлича от хипхоп танци. Как гледат Божана Филипова и Елия на света, по какво си приличат и за какво спорят – чуйте:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …