сряда , 26 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ по женски на 8 март
EDIN_DEN_EDNO картинка

„Един прекрасен ден“ по женски на 8 март

В деня, посветен на жената, „Един прекрасен ден“ ви предлага едно издание, изцяло доминирано от успешни и красиви дами. Ще говорим за това как в наши дни жените успяват да намерят баланса между работа, семейство и свободно време.

Първите гости са две от прекрасните дами в ефира на Би Ай Ти – водещите журналистки Ирена Казакова и Кристина Владимирова, които разказаха за предизвикателствата в професионалния си живот и радостите в личния:

Тя има модна къща, галерия за масажи, чете лекции, води уъркшопове, а наскоро дори написа книга. Представяме ви един разговор с модния дизайнер Албена Александрова.

В днешния ден се връщаме и обратно в историята, за да потърсим образците на вдъхновение сред българките от третото българско царство. За тях разговаряме с историка проф. Цветана Кьосева, автор на книгата „Първите дами на царска България“:

За финал сме подготвили среща с една майка – популярна телевизионна звезда, и нейната дъщеря шестокласничка, която се увлича от хипхоп танци. Как гледат Божана Филипова и Елия на света, по какво си приличат и за какво спорят – чуйте:

Вижте също

igrata

„Един прекрасен ден“ на 20 юли с рапъра Играта, журналиста Ирен Леви, блогъра Анатоли Попов – Толик и певиците Марина Кискинова и Лидия Ганева

В предаването днес ще ви срещнем с Ирен Леви, която има зад гърба си една …