сряда , 21 март 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на празничния 24 май: Специална среща с великата актриса Стоянка Мутафова

„Един прекрасен ден“ на празничния 24 май: Специална среща с великата актриса Стоянка Мутафова

В „Един прекрасен ден“ на един от най-светлите български празници ще ви срещнем с една обичана от всички наша легендарна актриса, която вече десетилетия наред радва своите многобройни почитатели от сцената и екрана – Стоянка Мутафова! Ще разговаряме и с Вида Пиронкова – автор на музиката и текста към песента „Гълъбо“, която се превърна в истинска сензация и за по-малко от месец събра един милион гледания в интернет.

Преди всичко това обаче, ще говорим за книги. Първите ни гости днес са млади и любопитни към всичко, което ни заобикаля. Освен това, са семейство. Запознават се покрай любовта си към книгите и именно тя ги кара да създадат своя буктюб канал. Лесно ли е да заразиш непознат човек със страстта към четене, какво дава хубавата книга и колко реда са нужни, за да заживееш чужд живот – всичко това разберете от Алекс и Рая, създаделите на влога „Четат ли двама“.

Великата актриса Стоянка Мутафова даде специално интервю за зрителите на „Един прекрасен ден“, в което сподели искрено лични спомени – за баща си, за ученическото си приятелство с Блага Димитрова, за големите любови в живота си, както и за работата си с легендарните Георги Калоянчев, Георги Парцалев и Никола Анастасов.
„Нямам усещане, че съм национално съкровище. Аз не съм тщеславна. Просто си обичам професията“, споделя голямата българска актриса. Вижте цялото интервю със Стоянка Мутафова в следващото видео!

Следващата ни гостенка е изключително разностранна личност – музикант, композитор, писател, скулптор, живописец, бижутер. Песента „Гълъбо“, на чийто текст и музика тя е автор, събра един милион гледания за по-малко от месец и покори сърцата на всички българи. Вижте в следващото видео интервюто с Вида Пиронкова!

 

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …

Един коментар

  1. Бива да си пооправите малко сайта!! 🙂