вторник , 25 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 9 март: Древност, езотерика, пътешествия, култура и спорт
EDIN_PREKRASEN_DEN_EP9_09_03_2017_1 картинка

„Един прекрасен ден“ на 9 март: Древност, езотерика, пътешествия, култура и спорт

Днес в „Един прекрасен ден“ сме приготвили една невероятна компилация от древност, езотерика, пътешествия, култура и спорт. Защо една добра ученичка на Пипи Дългото Чорапче три пъти изминава Пътя на Камино, защо и как Бистра Копанарова се влюби в йогата и изкуството? Анита Доганова пък ще ни разкаже кое оръжие е по-страшно – на ММА боеца или на детската учителка.

Тя е от щастливките, които се радват на сбъднати мечти в живота си. Казва, че ще стане детска учителка и това й се случва. Красотата й ще я отведе на модния подиум, изминава пътя на Ел Камино и разбира защо пилигримите многократно се завръщат към него. Владина Цекова е първият гост в „Един прекрасен ден“.

Помните ли благуните от малкия екран? Те оживяха на театралната сцена в постановката „Още един прекрасен ден“. Днес в предаването гост е Илиян Илиев – режисьор на постановката и един от организаторите на постановката.

Следващата гостенка от малка се занимава с рисуване. Желанието й е да следва анимационна режисура, но завършва маркетинг и мениджмънт със специалност реклама. По-късно специализира в школата на скулптора Чавдар Георгиев, започва няколкогодишен курс на обучение по астрология, успоредно с рисуването. Влюбена е в йогата, изкуството, перата. Гост в „Един прекрасен ден“ днес е Бистра Копанарова.

Неустоима, непобедима, мила, добра, срамежлива, руса, синеока, ММА боец и детска учителка. Анита Доганова е следващият гост в „Един прекрасен ден“. Тя разказва кое я вдъхновява и как е решила да съчетае този спорт с професията на учител.

Вижте също

ustaJPG

„Един прекрасен ден“ на 19 юли: Как се меси елфически хляб, защо Устата не се запозна с Мелания Тръмп, как да изберем най-доброто вино и как звучи музиката на Константин Кацарски

Днес ще ви срещнем с две много симпатични момичета, които успяват да съчетаят двете си …