четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 9 май: Мода, фокуси, що е то айбомбинг и среща с музиканта Искрен Пецов

„Един прекрасен ден“ на 9 май: Мода, фокуси, що е то айбомбинг и среща с музиканта Искрен Пецов

В „Един прекрасен ден“ днес ще ви срещнем с Ивет Григорова, която е на гребена на модния бизнес вече 20 години. От фотографа Ваньо Кръстев пък ще разберем какво е айбомбинг и как можем да очовечим света. Ще ви запознаем и с човека, който стои зад думите: „Целият си професионален опит изкарах с лъжа – колкото по-добре лъжех, толкова повече ми ръкопляскаха“.

Преди всичко обаче – среща с един човек, който се занимава с музика над 20 години. През 90-те той създава група „Латинопартизани“, а албумът им „Кайман“ постига огромен успех. Той има и много самостоятелни хитове, както и успешни дуети с изпълнители като Мариана Попова, Тони Димитрова и Кристина Димитрова. Вижте един интересен и откровен разговор с Искрен Пецов за любовта към музиката, предизвикателствата в кариерата и вдъхновението за творчество!

Следващият ни събеседник е на гребена на модния бизнес от над две десетилетия. Основава своята агенция през 1994 г., когато самата тя е едва на 24 години. Признава, че пътят й не винаги е бил лек и бляскав, но с много труд, усилия и вяра в това, което прави, е успяла да запази и да развие може би най-успешната модна агенция у нас. Как се пробива в бизнеса на красотата и модата, и каква е рецептата за успех – вижте в интервюто с Ивет Григорова!

Следващият ни гост се занимава с нещо много интересно – то е изключително оригинално в своята простота и неминуемо ще ви накара да се усмихнете, стига да успеете да го забележите в своето забързано ежедневие. Става дума за айбомбинг или това, което придава изражение на всички предмети около нас. Всичко за тази новаторска форма на улично изкуство ще разберете от интервюто с фотографа Ваньо Кръстев – човекът, който стои за проекта айбомбинг в България.

За него няма тайни в магията – както сам казва „целият си професионален опит изкарах с лъжа – колкото по-добре лъжех, толкова повече ми ръкопляскаха“. Вижте интервюто с един от най-известните ни фокусници – Астор!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …