сряда , 21 ноември 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, с които да се гордее и за които да се пише по вестниците, но напоследък те обръщат повече внимание на сътресенията в личния му живот. В студиото на „Един прекрасен ден“ влиза и предприемачът Туньо Зафер.

Първите ни гости са едно много артистично семейство. Родителите участват заедно и поотделно в почти всички спектакли на столичния Куклен театър. Дъщеря им е само на 10 години, но пее, свири прекрасно на китара, дублира филми, а от днес можете и да я гледате по кината във филма „Лили рибката“. Гости в „Един прекрасен ден“ са Венцислава и Камен Асенови и тяхната страхотна дъщеря – Калина.

Следващият ни гост е предприемач – част от екипа на голяма компания за „облачни“ услуги. Заема отговорен пост, ръководи многоброен екип и респективно е доволно зает. Обикновено за такива хора повечето от нас си мислят, че не правят нищо друго, освен да работят… Да, ама не. Защото едновременно с това той е заклет пътешественик. Той е Туньо Зафер.

Той е изиграл безброй паметни роли в театъра и киното и продължава все така неуморно да впечатлява критиката. Влизал е в роли на сцените в Шумен, Варна, Пловдив, а от 1988 г. е в трупата на Народния театър „Иван Вазов“. Носител е на наградата „Аскеер“ за водеща мъжка роля. Гост в студиото на „Един прекрасен ден“ е Стоян Алексиев.

Още от предаването гледайте ТУК!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 8 февруари: Моделът Зорница Линдарева за скандалите и цената на славата, „северната принцеса“ на родния театър Гергана Плетньова и още: уроци по въздушна йога

В предаването днес ще ви срещнем с момичето, което наричат „северната принцеса“ на българския театър …

Един коментар

  1. Родители, заведете си децата на Витоша или ги запишете да спортуват, но ги дръжте далеко от всякакви такива филми за рибки, плюшени мечета, ако искате децата Ви да са от чист чист биологичен тип!