понеделник , 22 януари 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 8 юни с Андрей Дреников, Жоро Пентаграма, д-р Ильо Стоянов и Веси Бонева

„Един прекрасен ден“ на 8 юни с Андрей Дреников, Жоро Пентаграма, д-р Ильо Стоянов и Веси Бонева

Първи гост в днешния „Един прекрасен ден“ е големият композитор Андрей Дреников. Роден в семейство на професионални музиканти, в което се преплитат френския ген на писателя Александър Дюма-син и българския на Бачо Киро, той от малък е свързан със сцената.

Дреников композира в редица жанрове, творчеството му обхваща стотици детски и естрадни песни, както и музика за над 100 постановки за драматичен и куклен театър. Автор е на балет-приказка, пиеси за цигулка, пиано, виолончело и много други музикални композиции:

От модния дизайнер и бивш водещ Жоро Пентаграма, познат с актьорските си изяви и интерес към мистиката, пък ще разберем, какво е усещането да играеш Бог в даркрок клип:

За новостите в пластичната хирургия и ексцентричните желания на жените днес, както и за важната роля на професионалиста разговаряме с пластичния хирург д-р Ильо Стоянов:

С младата певица Веси Бонева пък обсъждаме съвременната музика, говорим си за любовта й към акварелите и за това как протича животът й между София и Сен Тропе:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 26 декември: Среща с репортера Ева Веселинова. И още: Само на 17, но вече режисьор – Слав Велков. Музикалният талант на Вирджиния Събева – Джини и рецепти за Стефановден от Толик и Стефи

В „Един прекрасен ден“ днес ще ви срещнем с Вирджиния Събева или просто Джини – …