неделя , 21 октомври 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 8 май: Как да приготвите перфектно кафе, екзотични спа процедури и райска градина на село

„Един прекрасен ден“ на 8 май: Как да приготвите перфектно кафе, екзотични спа процедури и райска градина на село

В днешното издание на „Един прекрасен ден“ ще ви запознаем с радио водещия Ники Атанасов, известен също и като българския Висоцки. Как да приготвим перфектното кафе, ще научим от джаз музикантът и експерт по кафето Йордан Дъбов. На финала с Маги Гигова, която е водещ на предаването „О!Здравей“ по Би Ай Ти и заклет пътешественик ще продължим темата за разкрасителните процедури, на които се е подлагала в различни краища на света.

Преди всичко това ще ви срещнем с един много млад човек, който обаче е успял да реализира своята мечта. Разбира се, има още да се развива, но усещането да правиш това, което обичаш, е страхотно. Преди няколко години той напуска София и се връща в родното село на майка си, където малко по малко превръща градината на баба си и дядо си в истински рай. В момента там има растения от всички континенти, а някои от тях са в списъка на изчезващите растителни видове. Ясен Иванов е първият ни гост.

Следващият гост в „Един прекрасен ден“ е джаз музикант. Завършил е консерваторията в Прага, свири на тромпет, но през 2007 г. завършва първия си курс за баристи и превръща хобито му в професия. Йордан Дъбов е международен кафе дегустатор и ни разказва как да приготвим перфектно любимата си напитка.

В следващите минути ще се настроим на руска вълна и ще говорим за Висоцки, за нощен Хоризонт, за широката руска душа, концертите и музиканта с китара в ръка. Днес наш гост е радио журналистът и музикант Ники Атанасов.

Преди точно една седмица в предаването ни гостува водещата на „О!Здравей“ Маги Гигова по Би Ай Ти, която ни разказа за разкрасителните процедури, които лично е изпробвала по време на многобройните си пътувания до екзотични дестинации.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …