понеделник , 17 декември 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 7 юни с Инес Субашка, агент Тенев, мис България 2006 и Джоана Нуамеруе

„Един прекрасен ден“ на 7 юни с Инес Субашка, агент Тенев, мис България 2006 и Джоана Нуамеруе

Нещотърсач, любопитен към всичко, което се случва наоколо – така се определя Инес Субашка. Тя е била е професионална баскетболистка, а след това се е занимавала с плуване. В момента е кондиционен треньор, има собствен блог, а неотдавна излезе и книгата й „Генът IFS“.

Колкото по-далеч стигам, толкова повече виждам пред себе си и това е моята мотивация, казва Инес. Докъде може да иде човек, който иска да промени живота си, защо мазнините са част от здравословното хранене и как влияе светлината върху функциите на тялото ни – за това разговаряме с Инес Субашка:

На 7 юни ни гостува и колоритният агент Тенев, с когото си говорим за музика, светски новини и бохемски начин на живот.

Той е автор на текстовете на над 400 хита от българската популярна музика, както и – като художник – на обложките на плочите на някои от най-нашумелите звезди от онова време, сред които и Лили Иванова. Не на последно място обаче агент Тенев е и светски журналист, като създава агенцията си преди почти 30 години:

Заедно с Джоана Нуамеруе пък търсим общото между кикбокса, таекуондото и танците:

На финала ни гостува мис България 2006 Славена Вътова, от която ще разберем как минава един неин ден, споделен между малката й дъщеря и телевизията:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …