петък , 23 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 7 март: Скрапбукинг, ексцентрична мода, карти таро и среща с Лазара Златарева
EDIN_DEN_1 картинка

„Един прекрасен ден“ на 7 март: Скрапбукинг, ексцентрична мода, карти таро и среща с Лазара Златарева

„Един прекрасен ден“ на 7 март започва интересно, цветно, дръзко и много артистично. И дори леко загадъчно. Ще ви срещнем с вечно усмихнатата водеща Лазара Златарева. Ще разберем повече за изкуството на скрапбукинга и ще се опитаме да надникнем в бъдещето с картите таро.

Първата гостенка днес е различна, провокативна и със свой собствен смел и ексцентричен стил, на който не изневери през годините, в които се занимава с мода. Често я наричат скандална – това е модният дизайнер Мира Бъчварова.

„Един прекрасен ден“ продължава с нумерология. Каква е връзката между цифрите, миналото и бъдещето и можем ли да изчислим живота си така, че да бъдем успешни и щастливи. На всички тези въпроси отговаря следващата гостенка – нумерологът Ели Маринова.

Ще ви разкажем и за нещо много интересно, за което мнозина не са чували – скрапбукинг. Това е художествен метод, който се е използвал още през XV век в Англия, но в последствие придобива по-голяма популярност в Америка, където от изкуство се превръща в истинска индустрия. Какво точно представлява и за какво се използва, разказва дизайнерът Катерина Божкова.

За финал ще ви заредим с много усмивки и среща с един много позитивен човек. Тя е винаги усмихната, кипи от енергия и може да впечатли всекиго. Тя е един от хората, за които денят винаги е прекрасен, защото намира позитивното във всяка една ситуация. За телевизията, театъра, двете й прекрасни дъщерички ще говорим с Лазара Златарева.

Вижте също

magidjanavarova

„Един прекрасен ден“ на 20 юни: Маги Джанаварова за новия си клип, високи скорости с рали шампион, летни тендеции в грима и сватбена фотография

Първият ни гост в „Един прекрасен ден“ се занимава с фотография от много година. Дълго …