сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 7 март: Скрапбукинг, ексцентрична мода, карти таро и среща с Лазара Златарева

„Един прекрасен ден“ на 7 март: Скрапбукинг, ексцентрична мода, карти таро и среща с Лазара Златарева

„Един прекрасен ден“ на 7 март започва интересно, цветно, дръзко и много артистично. И дори леко загадъчно. Ще ви срещнем с вечно усмихнатата водеща Лазара Златарева. Ще разберем повече за изкуството на скрапбукинга и ще се опитаме да надникнем в бъдещето с картите таро.

Първата гостенка днес е различна, провокативна и със свой собствен смел и ексцентричен стил, на който не изневери през годините, в които се занимава с мода. Често я наричат скандална – това е модният дизайнер Мира Бъчварова.


„Един прекрасен ден“ продължава с нумерология. Каква е връзката между цифрите, миналото и бъдещето и можем ли да изчислим живота си така, че да бъдем успешни и щастливи. На всички тези въпроси отговаря следващата гостенка – нумерологът Ели Маринова.


Ще ви разкажем и за нещо много интересно, за което мнозина не са чували – скрапбукинг. Това е художествен метод, който се е използвал още през XV век в Англия, но в последствие придобива по-голяма популярност в Америка, където от изкуство се превръща в истинска индустрия. Какво точно представлява и за какво се използва, разказва дизайнерът Катерина Божкова.


За финал ще ви заредим с много усмивки и среща с един много позитивен човек. Тя е винаги усмихната, кипи от енергия и може да впечатли всекиго. Тя е един от хората, за които денят винаги е прекрасен, защото намира позитивното във всяка една ситуация. За телевизията, театъра, двете й прекрасни дъщерички ще говорим с Лазара Златарева.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …