петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 6 юни с Искра Радева. И още – фотография, скаутство и зумба

„Един прекрасен ден“ на 6 юни с Искра Радева. И още – фотография, скаутство и зумба

В „Един прекрасен ден“ днес ви запознаваме с особеностите на скаутското движение, възникнало преди повече от 100 години.

За това каква е мисията на скаута, как се разпъва палатка за норматив и как се оцелява в планината разговаряме със бойскаутите Кирил Иванов, Васил Андреев и Елена Москова:

Стефан Василев е фотограф по душа и графичен и бранд дизайнер по професия. В края на март той откри самостоятелна изложба Urban Saints. За нея, за фотоалбума и за това какво се крие зад фотографиите разговаряме с техния автор:

За една от любимите тренировки на кралицата на попа Мадона и за по-интересните и нестандартни начини да стегнем тялото си във форма говорим с Полина Бакърджиева, инструктор по зумба и канго джъмп:

На финала ви срещаме с една емблематична актриса, любимка на няколко поколения българи, която има десетки роли на сцената и в телевизионния театър, няколко незабравими участия в киното и записани песни, които и до днес вълнуват.

Преди 20 години тя създава частния театър „Искри и сезони“, с който не спират да пътуват, като имат над 100 представления на година. За годишнината те подготвят нова премиера. За желязната дисциплина и любов към професията и за вечната усмивка си говорим с актрисата Искра Радева:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …