вторник , 27 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 6 април с певицата Деси Андонова. И още: ретро коли, спомени и спектакъл за България
EDIN_PREKRASEN_DEN_EP29_06_04_2017_1 картинка

„Един прекрасен ден“ на 6 април с певицата Деси Андонова. И още: ретро коли, спомени и спектакъл за България

Той е от Куба и много обича ретро колите, а любимото му занимание е да спасява от скрап стари ръждясали автомобили. Преди време Алберто Димитров и приятелката му предприеха пътешествие из цяла Европа.

За това невероятно приключение ни разказва самия той в днешното издание на „Един прекрасен ден“, за което пристигна с колата си от 1968 г. и дори повози водещата Каролина Братанова:

Днес ви срещаме и с певицата Десислава Андонова-Desy, която от дълги години работи като диджей. Познаваме я като вокал на група Futureshock и като част от Sentimental Swingers, а през последните няколко години – и от соловата й кариера.

От Деси ще научим повече за новия й сингъл, а довечера можете да я чуете на живо в „София лайв клуб“.

Връщаме се и назад във времето със спомените за социалистическа България на бившия съветник на Тодор Живков – Костадин Чакъров.

Представяме ви и спектакъла „Добре дошли в България“ – изключително интересен, актуален и провокативен театрален проект. За да ни разкажат повече за него при нас са Гергана Димитрова и Ива Тодорова:

Вижте също

kalina_krumova

„Един прекрасен ден“ на 21 юни: Среща с журналистките Цвете Тюлева и Калина Крумова, каква почивка да изберем за лятото и що е то оргонит

Първият гост в „Един прекрасен ден“ днес доскоро беше част от сутрешния блок на Би …