четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 6 април с певицата Деси Андонова. И още: ретро коли, спомени и спектакъл за България

„Един прекрасен ден“ на 6 април с певицата Деси Андонова. И още: ретро коли, спомени и спектакъл за България

Той е от Куба и много обича ретро колите, а любимото му занимание е да спасява от скрап стари ръждясали автомобили. Преди време Алберто Димитров и приятелката му предприеха пътешествие из цяла Европа.

За това невероятно приключение ни разказва самия той в днешното издание на „Един прекрасен ден“, за което пристигна с колата си от 1968 г. и дори повози водещата Каролина Братанова:

Днес ви срещаме и с певицата Десислава Андонова-Desy, която от дълги години работи като диджей. Познаваме я като вокал на група Futureshock и като част от Sentimental Swingers, а през последните няколко години – и от соловата й кариера.

От Деси ще научим повече за новия й сингъл, а довечера можете да я чуете на живо в „София лайв клуб“.

Връщаме се и назад във времето със спомените за социалистическа България на бившия съветник на Тодор Живков – Костадин Чакъров.

Представяме ви и спектакъла „Добре дошли в България“ – изключително интересен, актуален и провокативен театрален проект. За да ни разкажат повече за него при нас са Гергана Димитрова и Ива Тодорова:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …