петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 5 юли: Среща с Деси Цонева, във форма с канго джъмпс и как да открием пътя на мечтите си

„Един прекрасен ден“ на 5 юли: Среща с Деси Цонева, във форма с канго джъмпс и как да открием пътя на мечтите си

В „Един прекрасен ден“ днес ще ви представим системата канго джъмпс. Заедно с експерта по трансформационен коучинг Елица Костова ще търсим своя път на мечтите. На финала ще ви срещнем с един репортер, който носи телевизията в кръвта си – Деси Цонева.

Преди всичко това обаче, ви предлагаме разговор с един музикант, който извървява професионалния си път много последователно. Като дете пее в хор, учи пиано, а след това завършва поп и джаз пеене в Пловдивския университет. Участва в много конкурси, изявява се в бой бандата 032. Наш гост е Георги Симеoнов – JJ.

Тя познава пътя на мечтите и е превърнала в своя мисия това да помага на хората да открият своя собствен такъв. Гостува ни експертът по трансформационен коучинг Елица Костова.

Ще ви покажем един от най-добрите начини да се отървем от излишните килограми, да изваяме стройна фигура и да изправим гръбначния стълб. Това може да стане с тренировки по системата канго джъмпс – вижте как в следващото видео!

Следващата ни гостенка е с предопределена съдба още от раждането си – внучка е на тв легендата Анахид Цонева и актьора Коста Цонев, дъщеря е на журналиста и Димитър Цонев. Вижте специалната ни среща с тв водещата Деси Цонева!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …

Един коментар

  1. Къде ги намерихте тези телета бе…