понеделник , 21 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 5 май: Музика, театър и среща с Олга Ускова за смисъла на съществуването
edin-den

„Един прекрасен ден“ на 5 май: Музика, театър и среща с Олга Ускова за смисъла на съществуването

В „Един прекрасен ден“ днес ще ви разкажем кои трима емблематични актьори оставиха своите отпечатъци на алеята на славата пред „Театър 199“. Ще разберете какво е общото между ските, уиндсърфа и съветите на децата към Държавната агенция за закрила на детето, а на финала на предаването ще ви срещнем с родената в Сибир и с диплома на юрист Олга Ускова – ще търсим отговорите на въпросите защо сме дошли на този свят и какво може да ни разкрие родословното дърво.

Преди всичко това обаче наши гости са майка и дъщеря. И двете са певици, и двете участват в известни групи. И двете са красиви и много чаровни. Това са Джина и Мартина Иванови.

В столичния Театър 199 официално ще бъдат монтирани отпечатъците на трима актьори, които са изиграли някои от най-емблематичните роли на тази сцена – Йоана Буковска, Радена Вълканова и Георги Спасов. Нашият екип бе на място пред театъра, когато оставиха отпечатъците си под вещото ръководство на инж. Симеон Симеонов. Ще ви разкажем какво казаха актьорите и директорът на „Театър 199“ Анна Монова пред камерата на „Един прекрасен ден“.

Тя е само на 16 години, учи в 91-ва Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“, председател е на съвета на децата към Държавната агенция за закрила на детето и е печелила състезание по дебати на немски език. Йоана Захариева е наш гост днес.

Последната гостенка е изключително интересна личност. Родена е в Сибир и има диплома за юрист, но това не й пречи да стане председател на Международната асоциация на блондинките. Тя прави първата по рода си пеперудена ферма у нас и тръгва по нов път на духовната и жизнена енергия. Защо сме дошли на този свят, какво може да разкрие нашето родословно дърво и как става зареждането с положителна информация? Отговорите на тези въпроси ще търсим в следващите минути с Олга Ускова.

Вижте също

nona_iotova

Един прекрасен ден на 26 юли с певицата Нона Йотова, писателя Константин Трендафилов, ММА боеца Джон Демел-разрушителя и Лъчезар Камбуров

В предаването днес ще си говорим за „Академия за войводи“. Какво представлява тя, кои ще …