неделя , 16 декември 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 5 декември: Милица Божинова за работа си с „Тоника“ и Асен Масларски, рецепти за Никулден, новата песен на звездния репортер Боби Иванов и Деси Моралес

„Един прекрасен ден“ на 5 декември: Милица Божинова за работа си с „Тоника“ и Асен Масларски, рецепти за Никулден, новата песен на звездния репортер Боби Иванов и Деси Моралес

В предаването днес ще се срещнем с певицата Милица Божинова. Дълги години тя беше сред членовете на различните формации „Тоника“, изпяли някои от най-красивите български песни. Напоследък, обаче, тя се е съсредоточила върху дуета си с Асен Масларски и върху соловата си кариера. Как се чувства по-добре на сцената – сама или като част от група – предстои да разберем. Малко преди това ще ви запознаем и със звездния репортер Борислав Борисов. Той има свое предаване в интернет, а съвсем скоро пусна и първия си клип „Ти си моята причина“. Във видеото той си партнира с прекрасната актриса Деси Моралес, а защо снимките му са отнели цели две години, ще научим малко по-късно. Освен всичко останало, както всеки вторник, нашите приятели кулинарните блогъри Анатолий Попов – Толик и Стефи Апостолова пак ще чудодействат в кухнята. Съвсем логично, днес те ще се развихрят на тема „Никулденски шаран“.


Преди всичко това ще си поговорим по една колкото приятна, толкова и сериозна тема – как се отразяват коледните празници на психиката ни. Повечето хора обичат Коледа и съпътстващата я суматоха. И в това няма нищо чудно. И колкото и някои от нас да не си признават, ние обичаме да пазаруваме. Обичаме да обикаляме по магазините и да пълним торбите си с продукти, без значение от какво естество са. На всичкото отгоре последните седмици от годината са съпътствани от приповдигнато настроение и усещане за всемирна любов. И ако си влюбен или семейството ти е със теб, това е най-прекрасното време. Обаче, ако не е така? За коледната шопинг мания, за изкушенията, на които не можем да устоим, но и за напрежението, с което може и да не се справим, ще говорим в следващите минути на „Един прекрасен ден“ с консултанта по позитивна психотерапия Станислава Азова.

Следващите ни гости са млади и много атрактивни. Тя е актриса, а той – звезден репотер. Те са близки приятели и споделят общи ценности. Преди две години той написа песен и я покани да участва в клипа. Днес вече видеото най-накрая е реалност, а защо отне толкова много време – предстои да разберем от самите тях. С огромно удоволствие посрещам в студиото ни Борислав Борисов и Деси Моралес.


А сега следва редовната порция вкусни и лесни рецепти от нашите приятели – кулинарните блогъри Анатолий Попов – Толик и Стефи Апостолова. Днес те ще ни предложат една абсолютна класика – пълнен никулденски шаран.


Следващата ни гостенка няма нужда от представяне, защото вече почти 40 години не слиза от сцената. Пее от три годишна, учи пиано, завършва консерваторията и започва солова кариера. През 1980 се явява на конкурс за нови гласове на „Тоника“. Конкурсът е изключително тежък и продължава цели два месеца, но в крайна сметка уникалният й глас й осигурява място във формацията. Следват няколко десетилетия на златни хитове и препълнение зали. През ’96-та излиза първият й самостоятелен албум – „Хиромантия“, а през последните 15 години работи в тандем с барда Асен Масларски. Изключително ми еприятно да посрещна при нас неповторимата Милица Божинова.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …