четвъртък , 21 септември 2017
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 4 април с Дани Милев, Ирина Папазова и гадателката Здравка Атанасова

„Един прекрасен ден“ на 4 април с Дани Милев, Ирина Папазова и гадателката Здравка Атанасова

Единствената българка, която е ученичка и наследничка на гръцката Ванга – Катина, и владее тайнството на старите гадателски карти десте, гостува в „Един прекрасен ден“.

Здравка Атанасова от малка се увлича по тези неща, а в Гърция работи като частен детектив почти десет години:

Тя е първата носителка на титлата „Супермодел на България“ (през 1993 г.), работила е за авторитетни модни агенции в САЩ, Италия, Франция, Испания, представител е на България в над 10 престижни конкурса и е щастливка, защото среща любовта за втори път. В „Един прекрасен ден“ ни гостува Ирина Папазова:

На финала наш гост е музикантът Дани Милев, чийто най-верен спътник в живота е китарата. Лежал е в затвора година и половина, сключва тайно брак, има две деца… какво още не знаем за него – вижте:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 21 септември: Актьорът Йоан Карамфилов за шанса да станеш част от холивудска продукция, новите начинания на Драго Симеонов, приказният свят на ръчно изработените кукли и какви опасности дебнат децата в интернет

В предаването днес ще ви срещнем с радиоводещият Драго Симеонов. Не че не сме го …