сряда , 18 октомври 2017
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 31 юли: Новият летен хит на Стивън Ачикор, може ли да се пребори диагноза МС и среща с водещата Евелина Павлова

„Един прекрасен ден“ на 31 юли: Новият летен хит на Стивън Ачикор, може ли да се пребори диагноза МС и среща с водещата Евелина Павлова

Днес ни предстои среща с певеца Стивън Ачикор, с когото ще говорим за България, за музиката и за новата му песен, реализирана съвместно с италиански диджей. След това в студиото ще ни гостува Офелия Кънева – председател на Държавна агенция за закрила на детето. На финала наш гост ще бъде любимата радио и телевизионна водеща, пълна с много идеи и ентусиазъм Евелина Павлова.

Преди това обаче, ще ви срещнем с една изключително борбена жена, която сама намира път към своето оздравяване. През 2007 г. лекарите й поставят нелечимата диагноза множествена склероза. Тя обаче се преборва с болестта чрез метода аюрведа. Основава фондация „МС:Мога сам“, която помага на хората с множествена склероза и техните близки. Гостува ни Биляна Савова!

Той е роден в Нигерия, има голямо семейство – осем братя и две сестри, което много му липсва, защото от миналата година е в България, за да учи във Варненския свободен университет. Нашумя покрай един от големите музикални формати у нас, където стигна до финал. Съвсем скоро направи дует с италианския диджей Фабрицио Паризи. Наш гост е Стивън Ачикор!

Следващият ни гост участва в изготвянето на нормативни актове в областта на закрила на детето, има опит в редица международни програми, делегат е на десетки международни форуми и конференции. Председател е на Държавна агенция за закрила на детето. Вижте разговора ни с Офелия Кънева!

Тя винаги е пълна с много идеи и ентусиазъм. Обичана радио и телевизионна водеща. Омъжена е и има две прекрасни деца. Наш специален гост е Евелина Павлова!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 12 октомври: Кофе Бабоне и как се гледа какао край София и съветите на Богомил Николов от „Активни потребители“ как да пазаруваме в Интернет

В предаването днес ще ви срещнем с един актьор, певец, продуцент, футболен агент и даже …