петък , 19 януари 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / Един прекрасен ден на 31 март с Лео Бианки, как да гравираме плодове и какво е „булкемпо“

Един прекрасен ден на 31 март с Лео Бианки, как да гравираме плодове и какво е „булкемпо“

Първият гост на предаването е един чужденец, който обича много България. Освен това, той обича много футбола, музиката и особено много – двамата си сина. Той е Лео Бианки:

Как една жена, която се занимава с художествено плетиво и бродиране, е открила приказния свят на гравирането на плодове и зеленчуци. И как става така, че една ябълка се превръща в произведение на изкуството. За всичко това си говорим с карвинг специалиста  Весела Славчева.

В предаването днес търсим кой и защо прави малки добрини, или какво стои зад инициативата „Тайни приятели“. Какво и кой се крие зад това име? Наш гост е Христо Христозов, един от създателите на каузата:

На финала на днешното предаване разбираме защо Симона Пейчева замени грацията на художествената с гимнастика с българското бойно изкуство „булкемпо“.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 26 декември: Среща с репортера Ева Веселинова. И още: Само на 17, но вече режисьор – Слав Велков. Музикалният талант на Вирджиния Събева – Джини и рецепти за Стефановден от Толик и Стефи

В „Един прекрасен ден“ днес ще ви срещнем с Вирджиния Събева или просто Джини – …