понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 30 март с Тити Папазов. И още: музика, мода и ползата от меда

„Един прекрасен ден“ на 30 март с Тити Папазов. И още: музика, мода и ползата от меда

Предлагаме ви да започнете 30 март като един наистина прекрасен ден с интересните теми и гости, които сме подготвили за вас.

Животът на първия ни гост е тясно свързан с баскетбола, но често се включва в телевизионни формати, особено такива, свързани с благотворителни каузи. За никогао не е тайна, че той е много колоритен, експресивен и не крие емоциите си. Той е Тити Папазов, президент на баскетболен отбор „Левски“.

Темата за полезните свойства на меда влиза в студиото на „Един прекрасен ден“. Защо телевизионната водеща Косара Мутафчиева замени малкия екран и се посвети на пчелите и пчелния продукт – разказва самата тя:

Днес ви срещаме и с младия, креативен и целеуствемен моден дизайнер Николай Божилов. Когато е 7 клас, започва да рисува модни скици. едва на 22 години пък е отличен с награда в моден конкурс, което му отваря пътя към голямата мода.

А на финала на предаването ви очаква среща с музиканта с китара и бомбе Марян Костадинов – Мири. Докато момичетата припадат по него, той покори корейската сцена. Цели се обаче и в световната.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …