вторник , 17 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 30 май: Среща с Биляна Петринска, отслабване с Петя Раева и как ще флиртуват зодиите през лятото

„Един прекрасен ден“ на 30 май: Среща с Биляна Петринска, отслабване с Петя Раева и как ще флиртуват зодиите през лятото

Днес ще ви срещнем с бившия депутат Петя Раева, която издаде две книги в помощ на всички, които искат да отслабнат. Ще говорим и за летните флиртове, кои зодии са най-склонни към приключения и какво е влиянието на Венера върху всеки един знак. На финала ще видите разговор с една от най-харизматичните актриси – Биляна Петринска.

Преди всичко това обаче – кои са най-честите летни болести, можем ли да ги избегнем и как да постъпим, ако все пак ни сполетят, това коментира Мариана Тодорова, главен редактор на едно от най-известните здравни списания у нас.

Следващата ни гостенка дълго време беше в политиката. През 2011 г, когато беше депутат, тя издаде първата си книга „Радостта от храненето – наръчник за отслабване“, а в началото на 2015 г. на пазара се появи и втората „Радостта от храненето – бърз наръчник за здравословен живот“. Гост в „Един прекрасен ден“ е Петя Раева!

Кои са най-големите флиртаджии в зодиака и как планетата Венера влияе на различните знаци – вижте всички подробности от астролога Радостина Станева!

Тя има зад гърба си десетки роли в театрални и филмови продукции. За себе си казва, че се уморява не от работа, а от хората и техните различни капризи и слабости. Наш гост в „Един прекрасен ден“ е актрисата Биляна Петринска!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …