понеделник , 19 ноември 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 3 юли: Среща с Деси Моралес, пътуване във времето и как да съхраняваме рози за цяла година

„Един прекрасен ден“ на 3 юли: Среща с Деси Моралес, пътуване във времето и как да съхраняваме рози за цяла година

В „Един прекрасен ден“ днес с астрофизика д-р Владимир Божилов ще обсъдим какво представлява категорията време и каква вероятност има да стане възможно пътуването между минало и бъдеще. Помните ли розата, която Малкият принц толкова се опитваше да запази? Днес ще ви запознаем с ландшафтния архитект Виолета Генова, която е създала кутия, позволяваща съхранението на рози повече от година. Ще ни гостува и Деси Моралес, която е имала удоволствието да снима със звезди като Крисчън Слейтър, Алек Болдуин и Морган Фрийман.

Преди всичко това обаче ще ви срещнем с една жена, която всички наричат българката от Америка. Тя е професионален преводач, влюбена е в българския фолклор, пее и свири на тамбура, изявява се и пред камерата. Вижте разговора ни с Анджела Родел!

Тя е ландшафтен архитект и е създател на авторски кутии за рози, в които те могат да се съхраняват повече от година. Как е възможно това – вижте от разговора ни с Виолета Генова!

Астрофизикът и главен редактор на списание „BBC Знание“ д-р Владимир Божилов отговаря на въпроса доколко е възможно да се контролира бъдещето и какво още не знаем за понятието време.

Тя е изключително слънчев и позитивен човек. Може да се похвали с професионални партньорства с холивудски звезди като Крисчън Слейтър, Алек Болдуин и Морган Фрийман. У нас е известна като лице от много реклами, както и като напористата журналистка Мария Чилева от сериала „Четвърта власт“. Наш специален гост днес е актрисата Деси Моралес!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …