понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 3 май: Среща с Румънеца и Енчев, Еленко Ангелов и Марина Кискинова

„Един прекрасен ден“ на 3 май: Среща с Румънеца и Енчев, Еленко Ангелов и Марина Кискинова

В днешното предаване ще ви срещнем с актрисата, певица, а вече и моден дизайнер Марина Кискинова. Очаква ви среща и с Румънеца и Енчев. Освен това ще обърнем специално внимание на един опасен феномен – наркотиците в училище. Гост по темата ще бъде Даниел Аврамов – учредител на сдружение „Гласност“.

Преди всичко това обаче в студиото на „Един прекрасен ден“ гостува психологът, терапевт, лектор и писател Еленко Ангелов. Често разбунва духовете със своите теории, засягащи различни конспирации, но освен това отделя много време и на това да учи хората как да бъдат щастливи и успешни. Защо усмивката е полезна, как да чуем сърцето си и на какъв принцип работи законът на привличането – отговорите всички тези въпроси ще потърсим с Еленко Ангелов.


Следващата ни гостенка е актриса, певица, а вече и моден дизайнер. Тя е само на 25 години, а нещата в живота й се развиват толкова бързо, че изненадват всички. Споделя, че обича екстремните ситуации пред камерата, но иначе всичко, което зависи от самата нея, е строго организирано и предварително планирано. Гост в студиото е Марина Кискинова.


В следващите минути ще говорим за наркотиците, колко опасни са те и как става пристрастяването. Гост в „Един прекрасен ден“ е Даниел Аврамов – учредител на сдружение „Гласност“.


За финал сме оставили гости, които са на музикалната сцена повече от 20 години, а стартът им е с песента „Мене не ме познаваш“ на музикален фестивал в Добрич, където печелят трета награда за млади таланти. Песните им винаги са предизвиквали усмивки и добро настроение – бързо запомнящи се, но в същото време са и социално насочени.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …