петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 29 юни: Музика със Stereorush и Нели Петкова, високи скорости с Жулиета Ленкова и среща с водещите на „Шоуто на блондинките“

„Един прекрасен ден“ на 29 юни: Музика със Stereorush и Нели Петкова, високи скорости с Жулиета Ленкова и среща с водещите на „Шоуто на блондинките“

В предаването днес ще ви запознаем с група Stereorush. Това са четири млади момчета, които преследват мечтата си да правят рок музика, при това на български език. След това ще вдигнем скоростта с шампионката по мотоциклетизъм Жулиета Ленкова. Тя се качва на мотор едва 5-годишна и оттогава насам почти не слиза от него. Има ли си ритуали за успех, кое състезание никога няма да забрави и как преодолява страха, ще разберем малко по-късно. На финала на предаването, тук при нас, ще дойде певицата Нели Петкова. Тя беше наш гост преди около два месеца, но за това време й се случиха доста неща.

Преди това обаче ще ви срещнем с две много усмихнати, „красиви, но умни“ жени. Всъщност те са първият дамски сутрешен радио дует. Точно преди 10 години започнаха да водят заедно предаване по радио Фреш. Всичко започва почти на шега – след една тридневка, в която те се опитват да обяснят на достъпен език какво представлява ЕС. Оказва се, че съвместният им проект е бил изключително успешен и така се ражда „Шоуто на блондинките“. Две години по-късно пътищата на нашите гостенки се разделят, за да се съберат отново тази пролет. Какво се промени за тези десет години и защо да си блондинка е привилегия, предстои да разберем от радио водещите Цвети Георгиева и Елена Асенова.

Следващите ни гости са четири млади момчета, които от няколко години преследват мечтата си да създават качествен рок, при това на български език. Зад гърба си имат вече един издаден албум „Stereo reality“, 14 авторски песни, доста участия по фестивали, поява в MTV Rocks и едно почти спечелено телевизионно риалити за таланти. Съвсем скоро излезе последният им клип – „Звезда над София“, посветен на летеца Димитър Списаревски. Много ми е приятно, че гости в предаването ни днес са Никола Филчев, Кирил Миланов, Борис Филчев и Мартин Димитров или казано иначе – Stereorush.

Следващата ни гостенка в един прекрасен ден е едва 22-годишна. Учила е във Великотърновкия университет, родена е в Плевен, а моторите са й в кръвта от малка. Много ми е приятно, че днес наш гост е трикратният шампион на България по мотоциклетизъм в клас 125 СС., трикратен вицешампион на източна Европа в същия клас и шампион в клас „скутери“ – Жулиета Ленкова.

Тя е певица, тя е красива и чаровна, тя ще става майка. само преди два месеца ни гостува в предаването и за това кратко време й се случиха няколко неща в професионален и личен план – участва като жури в детския конкурс „Арлекин“, излезе последното й парче „Land mine“ и ще става майка на момче. Много ми е приятно, че в „Един прекрасен ден“ наш гост отново е певицата Нели Петкова.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …