вторник , 27 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 29 март – здравословната храна, закачливи бижута и за любовта към музиката с Ирра
EDIN_PREKRASEN_DEN_EP23_29_03_2017_1 картинка

„Един прекрасен ден“ на 29 март – здравословната храна, закачливи бижута и за любовта към музиката с Ирра

Днес в предаването „Един прекрасен ден“ говорим за храната, здравето и какво се крие зад термина „холистичен нутриционист“. Също така, от дизайнера Надежда Желязкова научаваме какви бижута могат да разтуптят женското сърце. За любовта към музиката, за славата, майчинството и за какво няма време, разказва певицата Ирра.

Но преди всичко друго, днес заедно влизаме в час. По какво преподаваме, кои са нашите ученици и как да научим децата да мечтаят, разказва Мая Стоянова:

Гост на предаването е и Надя Петрова – „холистичен нутриционист“ и специалист по здравословно хранене:

Следваща гостенка на предаването прави изключително красиви неща, способни наистина да разтуптят сърцето на всяка жена. Как се правят бижута, които са хем закачливи, хем елегантни, разбираме от дизайнера Надежда Желязкова:

Следващата гостенка завърша Музикално училище в Бургас, колебае се между НАТФИЗ и Консерваторията, но надделява любовта й към поп музиката. Решава, че името й е обикновено и избира за себе си псевдонима Ирра.

Вижте също

kalina_krumova

„Един прекрасен ден“ на 21 юни: Среща с журналистките Цвете Тюлева и Калина Крумова, каква почивка да изберем за лятото и що е то оргонит

Първият гост в „Един прекрасен ден“ днес доскоро беше част от сутрешния блок на Би …