събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 29 май: Как отслабна Люси Иларионов, детски приказки от психолог и гадаене с боб

„Един прекрасен ден“ на 29 май: Как отслабна Люси Иларионов, детски приказки от психолог и гадаене с боб

В предаването днес ще се опитаме да надникнем в бъдещето с помощта на 41 зърна боб и разбира се, с помощта на гадателката Гьокчен. Освен това, ще разберем как успя да отслабне Люси Иларионов. Предстои и ни и една много приятна среща с психолога Албена Симеонова, която скоро издаде свои авторски приказки, специално написани за деца.

Преди всичко това, ще ви срещнем с първата ни гостенка. Тя е актриса, а зад гърба си има много театрални постановки, както и роли във филми като „Дубльорът“, „Последна дума“, „Игра на любов“, а след идването на демокрацията решава да се занимава с частен театър, към който подхожда с огромен ентусиазъм. През 1997 г. емигрира в САЩ, където става театрален преподавател и консултант на постановки по руска и славянска класика. Освен това, тя е журналист и кореспондент на Би Ай Ти в Ню Йорк – вижте срещата с Мадлен Чолакова!

Следващият ни гост е психолог по образование, но хората днес я търсят повече като гадателка. За себе си казва, че е седмо поколение лечителка. Още като дете обичала да си играе с бобени зърна, а днес с тяхна помощ предсказва бъдещето. Колко е задължаващо да откриваш това, което другите не могат, какво рисуват бобените зърна и колко биополета има човек – вижте отговорите от Илияна Чаушева – Гьокчен.

Тя е детски психолог и семеен терапевт, а поводът да ни гостува, е съвсем друг – нейната авторска книга за деца. Какво я вдъхнови да пише приказки – вижте повече от интервюто с Албена Симеонова!

По темата за наднорменото тегло, проблемите, които предизвиква и кога се налага оперативна намеса говорихме с певеца и режисьор Люси Иларионов и д-р Гьокхан Аджъ , който му помогна да свали десетки килограми и да подобри значително здравословното си състояние.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …