вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 28 юни: Среща със Соня Колтуклиева, Пламен Мирянов и певеца Ивайло Колев. И още – какво е сатурново завръщане и как ни влияе

„Един прекрасен ден“ на 28 юни: Среща със Соня Колтуклиева, Пламен Мирянов и певеца Ивайло Колев. И още – какво е сатурново завръщане и как ни влияе

В предаването днес ни предстоят незабравими срещи. Точно на рождения си ден ще ни гостува журналистката с пиперлив език Соня Колтуклиева. С астролога Радостина Станева ще говорим за така нареченото сатурново завръщане. Ще разберем какво представлява то, колко време продължава, какво губим и какво печелим през този период? И на финала ще ви срещнем с един музикант, който стана популярен като финалист в първото музикално риалити у нас – „Стар академи“. Ивайло Колев ще представи при нас новия си летен хит „Не пипай там“.

Но преди всичко това – първият ни гост в „Един прекрасен ден“ е архитект. Завършил е ВИАС, но негова страст, освен строителството, са режисурата и България – нейната история, култура и традиции. Днес ни гостува млад и родолюбив българин – архитектът Пламен Мирянов.

Следващата ни гостенка е една жена, която изключително държи на добрия външен вид, на доброто възпитание и отношението на и към другите. Родена е точно на днешния ден в родния град на Ванга – Петрич. Известна е с пиперливия си език, както и с това, че е първата българка, стъпила на фондовите борси в Ню Йорк, Сао Пауло, Лондон и Атина. Първата българска журналистка, допусната в цитаделата на „Газпром“ и в центъра на „Майкрософт“ и от малцината, успели да вземат интервю с двама държавни секретари на САЩ – Мадлин Олбрайт и Хенри Кисинджър, и с вицепрезидента Ал Гор. Днес в „Един прекрасен ден“ ни гостува Соня Колтуклиева.

За всеки човек между 28 и 30 години настъпва т.нар. сатурново завръщане. Какво представлява то, колко време продължава, какво губим и какво печелим през този период ще разберем от следващата ни гостенка – астроложката Радостина Станева.

Следващият ни гост днес става популярен като финалист в първото музикално риалити у нас – „Стар академи“. След него идва един доста бурен период, в който той се жени и заминава да живее в Италия. Именно там записва дует със своя идол – Васил Найденов. Малко преди това получава покана за участие в тридневен фестивал в Чили, който, обаче, прераства в шестмесечен престой, защото нашият гост става част от риалити формат, излъчван в най-гледаното време в ефира на Сhilevision. След като се развежда, той се връща в България, където през 2015 печели конкурса „Бургас и морето“. След не малка пауза, днес той отново е на музикалната сцена с летния хит „Не пипай там“. Ще ви срещнем с певеца Ивайло Колев.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …