понеделник , 22 януари 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 28 юли с Илия Ангелов, певеца Кристиян Янкулов, дерматолога Анелия Здравкова и гримьора Яна Стоянова

„Един прекрасен ден“ на 28 юли с Илия Ангелов, певеца Кристиян Янкулов, дерматолога Анелия Здравкова и гримьора Яна Стоянова

Първият ни гост в днешния „Един прекрасен ден“ на 29 юли е певецът Кристиян Янкулов. Макар и още много млад, той вече има няколко спечелени конкурса, участие в петия сезон на X Faсtor и вече два сингъла. Последният му клип излезе преди около месец и е на английски език, защото с него гостът ни се надява да завладее и публиката отвъд пределите на България:

В разгара на морския сезон няма как да подминем темата за грижите за кожата. Ако подходим небрежно към този проблем, рискуваме увреждането й – изсушаване, загрубяване, поява на бръчки, неравномерен тен, кафяви петна по изложените на слънце части, лунички, червени петна и дори слънчеви алергии. Кои са опасностите, дебнещи красотата ни през горещия сезон, и как да се предпазим от тях – отговорите търсим от дерматоложката д-р Анелия Здравкова:

Следващият ни гост е от онези хора, които ни връщат самочувствието, че и ние, българите, можем да сме професионалисти, оценени на изключително високо ниво. Всичко започва с няколко филма, които я пленяват и създават нова мечта – „да прави такива неща“. А тези неща са кино грим и специални ефекти. Оттам нататък всичко е много труд, последователност и любов към работата… и малко късмет. Това е формулата, която й осигурява място в основния гримьорски екип на филма „Бягство“, номиниран за „Оскар“ в категория „грим“ през 2011 г.

Работила е като личен гримьор на звезди от ранга на Итън Хоук и Келън Лъц, а под четката й са заставали Анди Гарсия, Шарън Стоун, Крисчън Слейтър, Куба Гуудинг-джуниър и още много, много други. Гост е кино гримьорът Яна Стоянова:

Последният ни гост е един от най-популярните български изпълнители. Съвсем скоро той издаде своя пети самостоятелен албум „Песни за морето и любовта“. Специфичният му глас го направи известен в цяла България като солист на група „Диана експрес“, с които записва някои от най-големите хитове в българската музика. През 1995 г. печели голямата награда на „Златният орфей“ като солов изпълнител с песента си „Ключ от чужда стая“. Наш гост е Илия Ангелов:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 26 декември: Среща с репортера Ева Веселинова. И още: Само на 17, но вече режисьор – Слав Велков. Музикалният талант на Вирджиния Събева – Джини и рецепти за Стефановден от Толик и Стефи

В „Един прекрасен ден“ днес ще ви срещнем с Вирджиния Събева или просто Джини – …