сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 28 март с Люси Иларионов и Ника Любецкая, самба и парти екскурзии

„Един прекрасен ден“ на 28 март с Люси Иларионов и Ника Любецкая, самба и парти екскурзии

Той е завършил НАТФИЗ в класа на проф. Крикор Азарян, играе Хамлет и Отело , основава първата момчешка банда UpDown, танцува, пее, режисира… В началото на днешния „Един прекрасен ден“ ви представяме Люси Иларионов:

Срещаме ви и с първата българка и едва петата европейка, танцувала бразилска самба на фестивала в Рио. Като малка Меглена Гюрова-Меги танцува модерен балет, преминава през латиноамериканските и африканските танци, през капуейрата и акйкидото, за да стигне до горещата самба.

Какво представляват парти екскурзиите – това обясняват Борис Денински и Петър Стоичков:

Завършваме предаването с една много цветна личност – певицата, танцьорка и продуцентка Ника Любецкая. Тя е от Крим, но живее от над 10 години у нас, когато пристига като балерина. Артистичната й натура обаче намира реализация в редица други изкуства:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …