сряда , 17 октомври 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 28 декември: Дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки, среща с музиканта Пламен Денчев, астро прогноза за 2018 г. и как да си направим натурално червило

„Един прекрасен ден“ на 28 декември: Дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки, среща с музиканта Пламен Денчев, астро прогноза за 2018 г. и как да си направим натурално червило

В „Един прекрасен ден“  днес ще ви покажем втората част на интервюто, което Мария Грубешлиева – дъщерята на Стоянка Мутафова, даде специално за вас, нашите зрители. Освен това ни предстои да научим нещо много любопитно – как да си направим сами натурално червило. Ще ни покаже Магдалена Славова, която е специалист в областта на натуралния грим. Финалът сме запазили за астролога Радостина Станева, от която ще разберем какво ни очаква през новата 2018 г.

Първият ни гост е музикант. От малък обича да пее, има множество награди от регионални конкурси и е страхотен пианист. Около година и половина се е занимавал професионално с футбол, но обичта към музиката надделява. Участва в третия сезон на X Factor, където основава групата Voice of Boys. Първото му солово парче се казва „Зная как“ и е насочено към крайния негативизъм, залял българите. Съвсем скоро, обаче,  излезе и новата му песен „Имахме цялото време“. Наш гост е Пламен Денчев.

Червилото е един от козметичните продукти, които жените използват най-често. Има изчисления, които показват, че през живота си всяка от нас изяжда средно по един килограм червило. Затова е много важно от какви съставки е направено то. При нас е Магдалена Славова, за да ни покаже как можем сами да си направим натурално червило.

Вижте  втората част от интервюто, което дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева даде специално за нашето предаване. И ако миналия път тя говори предимно за майка си и за новата си книга, посветена на нея, този път повдига завесата над собствения си живот. А той е много интересен, затова – гледайте!

В края на годината всички сме любопитни да узнаем дали следващите 12 месеца ще бъдат благосклонни към нас. Дали ще сме здрави, дай Боже, да намерим любовта на живота си, а ако звездите са ни подготвили и някое и друго рязко забогатяване – още по-добре. Думата има астрологът Радостина Станева, която е нашето студио.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …