събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 28 април с Гери Дончева. И още – биофийтбек, магия и музика

„Един прекрасен ден“ на 28 април с Гери Дончева. И още – биофийтбек, магия и музика

На 28 април „Един прекрасен ден“ ще ви зареди с множество усмивки и пожелание за чудеса.

Първият гост в предаването е певицата Яна Овчарова. Тя е родена в Москва, израстнала е в Козлодуй и още като дете се е разхождала из коридорите на атомната електроцентрала. Приета е да учи във Виена, но отказва, защото не иска да е далеч от приятелите си в България, а по време на студентска бригада работи като рецепционистка в Аляска. Завършва МИО и има издадени три самостоятелни парчета, както и дует с Алфредо Торес.

Знаете ли какво е биофийтбек? Днес обръщаме внимание на интересния метод за самоконтрол, който може да коригира, стимулира и развива заложбите ни с психолога Галина Иванова.

Как се прави магия в XXI век – разказва и показва илюзионистът Йордан Белев, известен като Дани Меджикс.

На финала ви предлагаме среща с Гери Дончева, която освен че е професионален модел, участва в музикални проекти и пише детски книги, а вече има зад гърба си и няколко роли в театъра.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …