четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 27 юли с музикантите Stani и Краси Аврамов, актьора Петър Антонов и кулинарната блогърка Стефка Апостолова

„Един прекрасен ден“ на 27 юли с музикантите Stani и Краси Аврамов, актьора Петър Антонов и кулинарната блогърка Стефка Апостолова

В „Един прекрасен ден“ на 27 юли говорим за музика, театър и кулинария.

Първият ни гост се влюбва в музиката още на 10-годишна възраст, когато получава като подарък стара звукова система. От този момент нанатък той вече знае, че това е нещото, с което ще се занимава до края на живота си. В момента живее и работи в Копенхаген, където има собствено музикално студио. Съвсем скоро излезе и последният му клип към парчето Safe Beside of You. Срещаме ви със Станислав Вълев, или както е познат – просто Stani:

Следващият ни гост е актьор, но някои от вас вероятно го помнят и като музикален изпълнител. Завършва НАТФИЗ и много скоро след това се снима във филмите „Пансион за кучета“ и „Писмо до америка“. Харизматичният му син поглед и талантът да се превъплъщава в различни образи бързо му печелят популярност, но той решава да замине за Италия и да изпробва там късмета си.

Очевидно успява, защото се снима в няколко продукции и влиза в агенцията на Микеле Плачидо. След шестгодишен престой в Италия, където преподава на деца, той се завърна у нас, за да се изправи пред най-голямото предизвикателство за един актьор – моноспектакълът. Наш гост е актьорът Петър Антонов:

За вкусна храна и хапване пък си говорим с кулинарната видео блогърка Стефка Апостолова, която ни показва как да си направим летен чийзкейк с бял шоколад и ягоди:

Последният ни гост за днес е завършил НАТФИЗ, занимава се с пантомима, а в средата на 90-те решава да се отдаде на пеенето. За него казват, че има уникално висок мъжки глас. В края на 1999 г. се установява в Лос Анжелис, а през 2005 г. печели наградата „Суперзезда на годината“ на музикалните награди там.

Той е първият българин, изнесъл самостоятелен концерт в „Кодак тиътър“  – мястото, където се връчват наградите „Оскар“. Песента му Memories участва в компилацията The best pop-opera 2009, заедно с изпълнения на Хосе Карерас и Байрон Мино. Завършваме днешния прекрасен ден в компанията на „човека глас“ Красимир Аврамов:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …