петък , 18 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 27 февруари: Театър, кендама и сладки бижута
EDIN_PREKRASEN_DEN_1 картинка

„Един прекрасен ден“ на 27 февруари: Театър, кендама и сладки бижута

Днес е дебютът на новото магазинно женско предаване в ефира на Би Ай Ти „Един прекрасен ден“. Неговата усмихната водеща Каролина Братанова обещава то да бъде много позитивно и да носи усмивки и свежо настроение.

Заявката на „Един прекрасен ден“ е да направи и вашия ден прекрасен, като едновременно ви забавлява и информира, среща ви както с известни личности от шоубизнеса, културния и обществения живот и спорта, така и с не толкова известни, но интересни хора, които имат необичайно и любопитно хоби, умение или професия.

В първото издание на „Един прекрасен ден“ ви срещаме с мис България 2015 г. и мис Планет 2016 г. Марина Войкова и дизайнераката на „сладки“ бижута Биляна Копоева:

На 16 февруари в Столичния куклен театър бе премиерата на бродуейския хит – мюзикълът „Авеню Кю“. За реализацията му у нас в България дойде американският режисьор Уест Хайлър, с когото след премиерата на шоуто се срещна екип на Би Ай Ти:

В дебютното предаване гостува и един всестранен талант и любимец на публиката – певецът Рафи Богосиян, чиято последна страст е театралната сцена:

В последната част на „Един прекрасен ден“ ви срещаме с един от българските последователи на кендама – нещо между спорт, изкуство и цялостна философия. Серафим Захариев демонстрира и разказва за тази традиционна японска дървена игра:

Вижте също

nona_iotova

Един прекрасен ден на 26 юли с певицата Нона Йотова, писателя Константин Трендафилов, ММА боеца Джон Демел-разрушителя и Лъчезар Камбуров

В предаването днес ще си говорим за „Академия за войводи“. Какво представлява тя, кои ще …