неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 27 февруари: Театър, кендама и сладки бижута

„Един прекрасен ден“ на 27 февруари: Театър, кендама и сладки бижута

Днес е дебютът на новото магазинно женско предаване в ефира на Би Ай Ти „Един прекрасен ден“. Неговата усмихната водеща Каролина Братанова обещава то да бъде много позитивно и да носи усмивки и свежо настроение.

Заявката на „Един прекрасен ден“ е да направи и вашия ден прекрасен, като едновременно ви забавлява и информира, среща ви както с известни личности от шоубизнеса, културния и обществения живот и спорта, така и с не толкова известни, но интересни хора, които имат необичайно и любопитно хоби, умение или професия.

В първото издание на „Един прекрасен ден“ ви срещаме с мис България 2015 г. и мис Планет 2016 г. Марина Войкова и дизайнераката на „сладки“ бижута Биляна Копоева:

На 16 февруари в Столичния куклен театър бе премиерата на бродуейския хит – мюзикълът „Авеню Кю“. За реализацията му у нас в България дойде американският режисьор Уест Хайлър, с когото след премиерата на шоуто се срещна екип на Би Ай Ти:

В дебютното предаване гостува и един всестранен талант и любимец на публиката – певецът Рафи Богосиян, чиято последна страст е театралната сцена:

В последната част на „Един прекрасен ден“ ви срещаме с един от българските последователи на кендама – нещо между спорт, изкуство и цялостна философия. Серафим Захариев демонстрира и разказва за тази традиционна японска дървена игра:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …