сряда , 17 октомври 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 27 декември: Специално интервю с Тони Стораро. И още: Светски обзор с Денди, японска техника за оформяне на вежди и рубриката на Радина Велчева

„Един прекрасен ден“ на 27 декември: Специално интервю с Тони Стораро. И още: Светски обзор с Денди, японска техника за оформяне на вежди и рубриката на Радина Велчева

В „Един прекрасен ден“  днес ще ви представим козметичната процедура микроблейдинг. Това е стара японска техника за оформяне на веждите, която ще ни демонстрира козметикът Моника Благоева. Ще ви покажем и едно много любопитно интервю, което Тони Стораро даде специално за нашето предаване. На финала, както всяка сряда, при нас ще дойде основателят на фондация „Искам бебе“ – Радина Велчева.

Първият ни гост днес е една от най-обсъжданите личности у нас. Писател и светски журналист, за когото ексцентричността е начин на живот. Негови са думите „шик е да бъдеш себе си, защото цената е много висока“ и точно заради способността му да си позволява този шик, решихме да поканим именно него, за да направим един бърз светски обзор на отиващата си 2017 г. Гостува ни Любомир Милчев – Денди.

Знаете ли какво е микроблейдинг, как се постигат светлосенки и какво представляват 3d миглите? Предстои да разберем от специалиста в тази област – Моника Благоева.

В следващите минути ще ви срещнем с Тони Стораро, който даде специално интервю за нашето предаване. В него той говори както за собствената си кариера, така и за тази на сина си. Разбира се, не сме пропуснали да го попитаме и за една от най-обсъжданите сватби на изминалата година – тази на Фики и Гюлджан.

По традиция, както всяка сряда, в студиото вече е Радина Велчева. Вижте във видеото какво ще ни представи в редовната си рубрика при нас.

Още от „Един прекрасен ден“ ТУК!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …