вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 26 юни: Музика с певицата Тони, вкусотии с Ути Бъчваров, среща с диетолога Ипократис Пападимитракос и танци с хореографа Вероника Братанова

„Един прекрасен ден“ на 26 юни: Музика с певицата Тони, вкусотии с Ути Бъчваров, среща с диетолога Ипократис Пападимитракос и танци с хореографа Вероника Братанова

В края на първия от летните месеци в „Един прекрасен ден“ продължаваме да разнищваме темата как да постигнем идеалната форма. Днес ще ви срещнем с диетологът Ипократис Пападимитракос, който, обаче, прави така, че не просто да изглеждаме добре на плажа – само за две седмици, а да запазим перфектните килограми за много по-дълъг период от време. Малко по-късно в предаването ще говорим и за изкуството на танца с хореографа Вероника Братанова, която утре вечер ще представи авторския си спектакъл „Пътят“. За финал ще дойде най-популярният телевизионен водещ на кулинарно предаване у нас – Ути Бъчваров.

Първата ни гостенка днес е завършила НАТФИЗ със специалност мюзикъл. Направи ударен дебют в поп-музиката с песента “Всичко било е насън”, която стана тотален хит. В началото на 2013 г. заедно с Рут Колева създават съвместен музикален проект “Break of day” в подкрепа на фондация в помощ на деца със специални нужди “I can too”. а точно на 1-ви юни излезе новата й песен пробуждане. Днес наш гост е певицата Тони.

Следващият ни гост е един много известен грък у нас. Живее в България вече повече от 25 години. Неговата система за хранене дава дългосрочни резултати, точно защото не е просто моментна, а е тясно обвързана с психологията на човека и с усилия в посока трайна промяна на вредните навици. По образование е кинезитерапевт, психолог и консултант по храненето. По призвание също. Преди време излезе книгата му „Типология на храненето“ за диетите, за душата и проблема с килограмите“. Днес наш гост е диетологът Ипократис Пападимитракос.

Следващата ни гостенка е едно обикновено момиче от малък град, но успяла да превърне мечтата си в реалност. За себе си казва: „Работя това, което уча. Работя това, което искам. Работя, това което обичам. Работя това, което ми беше мечта“. В „един прекрасен ден“ наш гост е хореографът Вероника Братанова.

Следващият ни гост е най-популярният телевизионен водещ на кулинарно предаване. Първата му поява в ефира на БНТ е през далечната 1996 г. с предаването „Вкусно“. От тогава до днес неизменно е част от ефира на националната телевизия. кога се появява интересът към кулинарията, каква е връзката между актьорството и готвенето, както и кое е любимото му ястие от детството ще разберем от Ути Бъчваров.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …