петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / Един прекрасен ден на 26 юли с певицата Нона Йотова, писателя Константин Трендафилов, ММА боеца Джон Демел-разрушителя и Лъчезар Камбуров

Един прекрасен ден на 26 юли с певицата Нона Йотова, писателя Константин Трендафилов, ММА боеца Джон Демел-разрушителя и Лъчезар Камбуров

В предаването днес ще си говорим за „Академия за войводи“. Какво представлява тя, кои ще са войводите, къде ще се провежда и кой ще може да се запише, ще разберем от инициатора на тази идея Лъчезар Камбуров. Ще ви срещнем с млад, красив, талантлив и успешен… писател. Тази година публикуваха романа му „Затвори сърце“. Той е и човекът, който разбуни духовете в навечерието на 24 май с романа „Под игото“, написан на шльокавица. За провокациите, вдъхновението и липсата на такова, за думите и книгите, за светогледа на двайсет-и-няколко годишните у нас – за всичко това ще говорим с Константин Трендафилов. И на финала на предаването ще ви срещнем с една звезда, занимаваща се с толкова много неща, че ще ми отнеме доста време, за да ви я представя. За това направо ще ви кажа, че при нас ще бъде Нона Йотова.

Първият гост е познат като Разрушителя. Има двегодишен престой в затвора, четири деца, много почитателки, кариера на ММА боец и се състезава под звуците на българската гайда и българския флаг. Много ми е приятно, че днес наш гост е ММА боецът Джон Демел-Разрушителят.

В Един прекрасен ден ще си говорим за „Академия за войводи“. Какво представлява тази академия, кои ще са войводите, къде ще се провежда и кой ще може да се запише ще разберем от инициатора на тази идея Лъчезар Камбуров.

Той е млад, красив, талантлив и успешен… И поради факта, че пише поезия, очевидно – чувствителен. Звучи като мъжът – мечта и вероятно е такъв, но за нас по-важното е, че не спира да работи и това му доставя удоволствие. Миналата година излезе стихосбирката му „За кого се сещаш, когато се сещаш за някого“, а тази година публикуваха романа му „Затвори сърце“. Той е и човекът, който разбуни духовете в навечерието на 24 май с романа „под игото“, написан на шльокавица. За провокациите, вдъхновението и липсата на такова, за думите и книгите, за светогледа на двайсет-и-няколко годишните у нас – за всичко това предстои да си говорим с Константин Трендафилов.

Следващата ни гостенка се занимава с толкова много неща, че ще ми отнеме доста време, за да ви я представя. Тя е актриса, но и един от създателите на фестивала „Звезди на театъра“ в Разлог. Тя е певица, но освен това е и автор на музика, а пише и поезия. Увлича се по история и археология и затова преди време направи такова телевизионно предаване. От няколко месеца към всичките й ангажименти се добави още един – тя стана депутат в Народното събрание. В Един прекрасен ден гостува Нона Йотова.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …