събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 26 май: Среща с Ани Михайлова, стиймпънк и как да се държим на интервю за работа

„Един прекрасен ден“ на 26 май: Среща с Ани Михайлова, стиймпънк и как да се държим на интервю за работа

Днес ще научим повече за това как трябва да се държим, когато кандидатстваме за работа и какво трябва да знаем, за да не се изложим на интервюто за мечтаната позиция. Ценни съвети за това ще ни даде експертът за подбор на персонал Николай Димитров. Малко по-късно ще научим повече за стиймпънк културата – такава, каквато я вижда скулпторът Чудомир Драгнев. На финала ни очаква една много приятна среща с актрисата Ани Михайлова.

Първата ни гостенка днес е специалист по ортодонтия, а със своята ослепителна усмивка през 2004 г. става „Мисис Глоуб“. В Америка тя се запознава с д-р Дорхман, познат от американската „Пълна промяна“ и известен като зъболекаря на звездите. Какви са последните тенденции в козметичната стоматология, как да се грижим за зъбите си и може ли да си върнем самочувствието и на една по-зряла възраст – вижте отговорите натези въпроси в разговора с д-р Румяна Маринова.

Следващият ни гост е последовател на стиймпънк културата, която сам леко иронично определя като най-модерното след еко, био и арт в България. За изкуството, което прави, казва, че е прекрасно минало, което няма бъдеще. Какво точно означава това – вижте от скулптора Чудомир Драгнев.

Какво представлява подборът на персонал, каква е ползата от консултантските агенции в бранша и какво трябва да знаят и самите кандидати за работа? Отговорите на тези въпроси търсим от Николай Димитров, експерт по подбор на персонал.

Следващата гостенка в „Един прекрасен ден“ е много лъчезарна – има меко излъчване и изглежда така, сякаш винаги всичко й е наред. В същото време, е чувствителна, самокритична и подлага на сериозен анализ онова, през което минава в опит да изгради себе си. Тя е актриса, но и дипломиран психолог, а съвсем наскоро завърши още една специалност. За необходимостта непрестанно да учи и да помага на другите, за сцената и за малкия екран – вижте интервюто ни с Ани Михайлова!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …