понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 26 април с Жюстин Томс, „Трамвай номер 5“, Милена Иванова-Еа и трима майстори на пицата

„Един прекрасен ден“ на 26 април с Жюстин Томс, „Трамвай номер 5“, Милена Иванова-Еа и трима майстори на пицата

В „Един прекрасен ден“ на 26 април сме ви подготвили интересни и вълнуващи срещи с:

Един от водещите експерти и предприемачи в областта на онлайн медиите и онлайн маркетинга Жюстин Томс, един от пионерите популяризатори на интернет у нас.

За себе си тя казва, че е просто човек с три деца, бизнес образование, добри приятели и… без много свободно време:

Милена Иванова-Еа, с която си говорим за нумерология, йога на смеха и ангелска терапия.

Макар да е икономист по образование и да създава собствен бизнес, от десет години насам тя изцяло се е отдала на хобито си, като завършва нумерологична езотерична психология в Москва, а след това специализира в областта на личностното развитие. През 2011 г. тя завършва школата по езотерични науки „Шамбала 13D мастер лечител“, а след това изучава ангелска терапия. През 2014 г. сертифицира фън-шуй и йога на смеха:

Майсторите Адриан Пантелеев – зам.-председател на Българската асоциация на пицарите, и Цветелин Първанов и Владислав Димитров – двама от победителите в международния шампионат по пица в Букурещ, от който българите наскоро донесоха злато, сребро и бронз. Каква е тайната на идеалната пица и кои са грешките, които допускаме, когато я правим в къщи – разберете от тях:

Легендите от вокалната група от близкото минало „Трамвай номер 5“, които и до днес продължават да работят заедно и са неразделни. Какво си припомнят те за началото и миналите си успехи, как се прави музика днес и какво подготвят – чуйте от разговора с тях:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …