петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / Един прекрасен ден на 25 юли с актрисата София Джамджиева, журналиста Петя Стефанова, влогъра Маги Сан и Лиам Уебър

Един прекрасен ден на 25 юли с актрисата София Джамджиева, журналиста Петя Стефанова, влогъра Маги Сан и Лиам Уебър

В предаването днес ще се срещнем с англичанина Лиъм Уебър, който избра да живее и работи в София. Той ще дойде тук в компанията на двамата си братя Кристофър и Стърлинг, така че ни очаква интересен разговор. Освен това ще ви запознаем отблизо с телевизионната водеща Петя Стефанова. На финала на предаването наш гост ще бъде София Джамджиева, която тази година направи забележително участие в шоуто „Като две капки вода“.

Преди всичко това, обаче, нека ви представя първия си гост за днес. Тя е един от най-популярните влогъри у нас. Каналът й в ютюб има над 45 000 абоната. Още като ученичка започва да снима клипове със своите приятели, които след това качват в интернет. Тогава разбира, че снимането я привлича. Дори за известно време прави планове да учи режисура. В крайна сметка завършва медии и комуникации в Мюнхен, след което се завръща в България, за да се реализира тук. В момента работи в научно-популярното списание Осем, но не спира да поддържа и влога си, защото за нея той не е просто хоби, а истинска страст. Много ми е приятно, че гост в един прекрасен ден е Магдалена Александрова или по-позната като влогърката Маги Сан.

Тя е завършила право, но е познато лице от малкия екран. Израснала е във Варна и там стартира телевизионната й кариера. Известно време живее с мъжа си и детето си във Франкфурт, но след това се завръща отново у нас и понеже телевизията е наркотик, от който трудно се откъсваш, тя отново се озовава в телевизионното студио – първо в БТВ, а след това и в ТВ7. Много ми приятно, че гост в един прекрасен ден е журналистът и ПР – Петя Стефанова.

Следващите ни гости са три момчета от Лондон. Единият вече от няколко години живее и работи в България – преподава английски език в собствената си школа, а напоследък се занимава и с онлайн медията mmtv, той гостува заедно с двамата си братя. Как изглежда България през очите на чужденците – тези, които живеят тук и тези, които идват само като туристи, предстои да разберем от Лиам Уебър, Кристофър Спрингър и Стърлинг Спрингър. В превода ще ни помага Кристиан Цветанов.

Следващата ни гостенка от малка расте в артистична среда. Майка й е актрисата Албена Чакърова, позната като Росица от „Неочаквана ваканция“, баща й е режисьорът Емил Джамджиев, а тя работи със звезди като Колин Фарел, Ейдриън Броуди, Гейбриъл Бърд и други. Влиза с голямо желание в класа на Ивайло Христов, но се задържа там едва две години. Предпочита да е фрилансър, да работи каквото и където иска. Животът я завърта така, че намира своето място в дублажите. Всекидневието й е свързано да влиза от запис в запис. Може да познаем гласа й в не малко сериали и филми. Именно киното е най-голямата й тръпка в живота. Гост в Един прекрасен ден е актрисата София Джамджиева.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …