понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 25 май: Среща с водещия Наско Михайлов, лесно ли се кара каяк и разговор с една креативна абитуриентка

„Един прекрасен ден“ на 25 май: Среща с водещия Наско Михайлов, лесно ли се кара каяк и разговор с една креативна абитуриентка

В предаването днес ще видим оригиналните стиймпънк бижута на Златина Гочева. Освен това ще се срещнем с абитуриентката Моника Велева, която завършва едно от най-елитните училища в София, знае три езика и е пълна с мечти и хъс да се развива… като професионален сладкар. На финала с актьора и телевизионен водещ Наско Михайлов ще си говорим как се различават емоциите от малкия екран от тези, които изживяваш при екстремните спортове.

Преди всичко това обаче, ще говорим за приключения или по-точно, за каяк приключения. Има ли значение възрастта за каяка, къде са най-подходящите места за този спорт и лесно ли е да се кара – ще разберем от нашия гид в морската шир Румен Петков!

Следващата ни гостенка е много креативна. За себе си казва, че едно от най-приятните усещания е очакването, с което отваря капачето на стар часовник. Защо й е да прави това – вижте от дизайнера на бижута Златина Гочева!

Следващата ни гостенка току що завърши едно от най-елитните училища в София. Междувременно, успя да спечели телевизионен формат за аматьори сладкари и пекари, владее три езика – английски, немски и френски, и има големи мечти за бъдещето. Наш гост е Моника Велева.

Той е винаги усмихнат, има страхотно чувство за хумор и има излъчване, което камерата обича. Умее да танцува, да играе и не на последно място – да преодолява вродения си инстинкт за самосъхранение, защото ако има нещо, което да му доставя удоволствие – това са екстремните спортове. Вижте повече подробности за това в интервюто с актьора и телевизионен водещ Наско Михайлов!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …