петък , 18 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 25 май: Среща с водещия Наско Михайлов, лесно ли се кара каяк и разговор с една креативна абитуриентка
NaskoMihajlov

„Един прекрасен ден“ на 25 май: Среща с водещия Наско Михайлов, лесно ли се кара каяк и разговор с една креативна абитуриентка

В предаването днес ще видим оригиналните стиймпънк бижута на Златина Гочева. Освен това ще се срещнем с абитуриентката Моника Велева, която завършва едно от най-елитните училища в София, знае три езика и е пълна с мечти и хъс да се развива… като професионален сладкар. На финала с актьора и телевизионен водещ Наско Михайлов ще си говорим как се различават емоциите от малкия екран от тези, които изживяваш при екстремните спортове.

Преди всичко това обаче, ще говорим за приключения или по-точно, за каяк приключения. Има ли значение възрастта за каяка, къде са най-подходящите места за този спорт и лесно ли е да се кара – ще разберем от нашия гид в морската шир Румен Петков!

Следващата ни гостенка е много креативна. За себе си казва, че едно от най-приятните усещания е очакването, с което отваря капачето на стар часовник. Защо й е да прави това – вижте от дизайнера на бижута Златина Гочева!

Следващата ни гостенка току що завърши едно от най-елитните училища в София. Междувременно, успя да спечели телевизионен формат за аматьори сладкари и пекари, владее три езика – английски, немски и френски, и има големи мечти за бъдещето. Наш гост е Моника Велева.

Той е винаги усмихнат, има страхотно чувство за хумор и има излъчване, което камерата обича. Умее да танцува, да играе и не на последно място – да преодолява вродения си инстинкт за самосъхранение, защото ако има нещо, което да му доставя удоволствие – това са екстремните спортове. Вижте повече подробности за това в интервюто с актьора и телевизионен водещ Наско Михайлов!

Вижте също

nona_iotova

Един прекрасен ден на 26 юли с певицата Нона Йотова, писателя Константин Трендафилов, ММА боеца Джон Демел-разрушителя и Лъчезар Камбуров

В предаването днес ще си говорим за „Академия за войводи“. Какво представлява тя, кои ще …