събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 25 април с Мария Касимова, Нели Митева, група „ЛаТиДа“ и… красиви цветя

„Един прекрасен ден“ на 25 април с Мария Касимова, Нели Митева, група „ЛаТиДа“ и… красиви цветя

В „Един прекрасен ден“ на 25 април ви срещаме с куп креативни и позитивни хора, които разказват приказки по различен начин.

За връзката между мода, дизайн и арт пърформанс, за мечтите на младите дизайнери у нас и за пътя на българската мода до световните подиуми разговаряме с Нели Митева, превърнала се в легенда за всички млади хора, които мечтаят да се занимават с мода. Името й стои и зад платформата „Иван Асен 22“ и проекта „Брейн Стор проджект“:

Мечтала е да стане актриса, но е станала журналист и никога не е съжалявала за това. Работила е в много печатни медии преди да бъде изкушена от телевизията. Тя е и сертифициран експерт и консултант по етикет и протокол. От известно време живее на приказен испански остров, като продължава да пише за различни издания у нас. Срещаме ви с Мария Касимова-Моасе:

В днешното предаване ни гостува и флористът Жени Ковачева. Тя е учила живопис, мода, работила е като стилист в различни тв формати, докато един ден осъзнава, че иска да работи с цветя. В студиото Жени демонстрира уменията си да ги аранжира красиво и артистично:

В края на „Един прекрасен ден“ при нас са трите лъчезарни и талантливи момичета, бивши „бонбони“, от група „ЛаТиДа“, създадена през 2009 г. и кръстена на дебютния им сингъл. Срещаме ви с Яна Балева, Елизабет Нешева и Десислава Христова:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …