четвъртък , 22 март 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / Един прекрасен ден на 24 юли с актьора Ники Станоев, Мария Бонева и приключенеца Пламен Цолов

Един прекрасен ден на 24 юли с актьора Ники Станоев, Мария Бонева и приключенеца Пламен Цолов

В предаването днес ни предстои среща с Мария Бонева, която преди 15 години беше жестоко залята с киселина и абсолютно обезобразена, но след 19 много тежки реконструктивни операции, успя да си върне лицето. Как един толкова грозен и болезнен акт успя да породи вълна от красиви и добри дела, ще разберем малко по-късно. На финала на предаването наш гост ще е актьорът Ники Станоев.

Първият гост за днес е пастор, но освен това е склонен да предизвиква приключения. Женен е за американка и има едно осиновено дете, което се обучава на принципа на домашното образование. Преди известно време нашият гост предприе съвсем сам със своя мотор пътешествие от Картагена до Буенос Айрес, а иначе, заедно със семейството си и една каравана, в продължение на 2 години е обиколил целия свят – Пламен Цолов.

Следващата ни гостенка е една от най-силните жени, за които се сещам. На 11 ноември 2002 година пред дома й непознат мъж я залива със сярна киселина. Изгарянията са изключително тежки и в следващите четири години животът й протича между стените на болничните стаи в специализирани клиники у нас, в Америка и във Франция. В този период тя претърпява цели 19 реконструктивни операции. Това, обаче, само я прави по-смела и по-чувствителна към чуждите нещастия. С приходите от първия тираж на биографичната си книга „Другата страна“ тя подобрява условията и медицинската техника в два от кабинетите за тежки изгаряния в „Пирогов“. През 2007 създава асоциацията „С лице към света“, с чиято помощ десетки деца с малформации бяха оперирани от френския екип на д-р Кръстинова. Гост в Един прекрасен ден е Мария Бонева.

Следващият ни гост е колоритна личност. Завършва актьорско майсторство в Благоевград, защото обърква документите си за НАТФИЗ. Докато следва, работи всякакви професии, включително dj в местен клуб. Има участие в доста филмови продукции, в една от които е убит лично от Мел Гибсън. През 2006 година става победил във формата на Слави Трифонов „Народен артист“. Голямата награда не е кола, яхта или пари, а работа в шоуто. И така три години, след което гостът ни решава да се развива в друга посока. Със сигурност го познавате от ролята на досадника Райчо в сериала „Домашен арест“. В края на миналата година той реши да направи свой-собствен проект и така се роди неговото стендъп комеди. Наш гост днес е актьорът Ники Станоев.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …