сряда , 26 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 24 април с Максим Екшенази, плейбек театър и още…
maksim

„Един прекрасен ден“ на 24 април с Максим Екшенази, плейбек театър и още…

Основателката на единствения у нас плейбек театър „Тук и сега“ Цвета Балийска гостува в днешния „Един прекрасен ден“. Плейбек театърът е импровизационен театър, за сценарий на чиито постановки служат историите на хората от публиката и който се се изпълнява на живо и спонтанно на сцената.

Вижте какво разказва тя за това преживяване и как се приема от публиката:

Диригент, преподавател, страстен летец, непораснало дете и неуморим мечтател, който живее на брега на Тихия океан – музикалният директор на „Пасифик симфони оркестра“ и основател на българския „Фортисимо фест“ Максим Ешкенази в всичко това. Днес той гостува в „Един прекрасен ден“:

Колко е важно да си умен и интелигентен, какво точно стои зад цифрите в тестовете за интелигентност и защо политиците отказват да се тестват по MENSA – за това разговаряме с председателят на УС на „Менса-България“ Христо Радков:

Те се провокативни и различни, в началото на април поставиха рекорд за най-дълъг албум, пуснаха и ново парче „Чиста лудост“. В края на предаването ни гостуват DJ Dian Solo и Нелина, част от Deep Zone Project:

Вижте също

igrata

„Един прекрасен ден“ на 20 юли с рапъра Играта, журналиста Ирен Леви, блогъра Анатоли Попов – Толик и певиците Марина Кискинова и Лидия Ганева

В предаването днес ще ви срещнем с Ирен Леви, която има зад гърба си една …