петък , 15 декември 2017
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 23 март с Боби и Заки от „Авеню“, Юлияна Дончева и що е то регресия

„Един прекрасен ден“ на 23 март с Боби и Заки от „Авеню“, Юлияна Дончева и що е то регресия

Започнете поредния прекрасен ден с „Един прекрасен ден“. В предаването днес сме ви подготвили интересни разговори и нестандартни гости.

Възможно ли е да подобрим настоящето с помощта на миналото? Защо все повече хора се интересуват от регресията? Колко минали животи имаме – отговорите на тези и още много въпроси търсим с психолога Петър Петров.

Следващите ни гости са нестандартни, правят бутикова музика, творят нестандартни постановки на нестандартни места като, например, строителен хипермаркет. Запознайте се с Марий Росен и Константин Тимошенко от група Help Me Jones.

С красивата телевизионната водеща, бизнесдама и майка Юлияна Дончева пък говорим за силата да отстояваш щастието си и да не робуваш на хорските приказки.

Още с появата си на българската музикална сцена Боби и Заки от дует „Авеню“ се превръщат в любимци на публиката. Свободно ли е безвремието, от какво избягаха и къде са били някъде преди – вижте в следващото видео:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 11 декември с победителя от X Factor Славин Славчев, Хилда Казасян и Милена Голева за новия им проект, КГБ в действие и ценни съвети за справяне с грипа

В този брой ще ви срещнем с победителя от третия сезон на X Factor – …