понеделник , 1 май 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 23 март с Боби и Заки от „Авеню“, Юлияна Дончева и що е то регресия
EDIN_PREKRASEN_DEN_EP19_23_03_2017_4 картинка

„Един прекрасен ден“ на 23 март с Боби и Заки от „Авеню“, Юлияна Дончева и що е то регресия

Започнете поредния прекрасен ден с „Един прекрасен ден“. В предаването днес сме ви подготвили интересни разговори и нестандартни гости.

Възможно ли е да подобрим настоящето с помощта на миналото? Защо все повече хора се интересуват от регресията? Колко минали животи имаме – отговорите на тези и още много въпроси търсим с психолога Петър Петров.

Следващите ни гости са нестандартни, правят бутикова музика, творят нестандартни постановки на нестандартни места като, например, строителен хипермаркет. Запознайте се с Марий Росен и Константин Тимошенко от група Help Me Jones.

С красивата телевизионната водеща, бизнесдама и майка Юлияна Дончева пък говорим за силата да отстояваш щастието си и да не робуваш на хорските приказки.

Още с появата си на българската музикална сцена Боби и Заки от дует „Авеню“ се превръщат в любимци на публиката. Свободно ли е безвремието, от какво избягаха и къде са били някъде преди – вижте в следващото видео:

Вижте също

mariakasimova

„Един прекрасен ден“ на 25 април с Мария Касимова, Нели Митова, група „ЛаТиДа“ и… красиви цветя

В „Един прекрасен ден“ на 25 април ви срещаме с куп креативни и позитивни хора, …