понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 23 май: Среща с Михаил Белчев, тенденции за бала и изящна декорация на торти

„Един прекрасен ден“ на 23 май: Среща с Михаил Белчев, тенденции за бала и изящна декорация на торти

В „Един прекрасен ден“ днес ще ви представим един интересен проект, който носи името „Моята България“. В него български декоратори от цял свят ще се организират, за да покажат едновременно своите творения, които са торти. Ще ви срещнем и с поета, композитор и изпълнител Михаил Белчев. И понеже абитуриентските балове вече започнаха, решихме да дадем малко съвети на онези, които в последния момент решават как да изглеждат във важния ден. Перукерът Вили Боршукова ще ни даде лесни трикове за бърза и ефектна прическа, а гримьорът Ивайло Андреев ще ни запознае с най-новите тенденции в грима тази година.

Марина Дановска ще ни разкаже повече за предстоящото събитие „Моята България“ и 17-те талантливи дами, пръснати по цял свят, които представят таланта си да декорират торти.

Как бързо и лесно да изглеждаме впечатляващо за бала? Отговор на този въпрос и практични съвети за най-ефектната прическа, с която ще заблестим пред всички – в студиото на „Един прекрасен ден“ дава Вили Боршукова!

Следващият ни гост е музикант, поет и изпълнител. Неговите „Не остарявай, любов“ и „Булевардът“ са истински златни шлагери. Кои са непреходните ценности в музиката, как се пише текст, който всички да поискат да научат и различни ли са темите, вълнуващи хората преди 40 години и днес – за всичко това ще си говорим с Михаил Белчев и неговата съпруга Кристина!

 

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …