неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 22 юни с „Виво Монтана“, Елена Тихомирова, тв сценариста Теньо Гогов и експерта по ТЕС Стоян Табаков

„Един прекрасен ден“ на 22 юни с „Виво Монтана“, Елена Тихомирова, тв сценариста Теньо Гогов и експерта по ТЕС Стоян Табаков

Първите гости в днешния „Един прекрасен ден“ са млади, талантливи и нахъсани духови музиканти, които се събират заедно още като ученици в родния им град Монтана.

Всяка година те участват в международния Фестивал на цитрусите в град Мерсин, Турция, а през 2013 г. представиха България на седмичното турне във Франция. От началото на 2012 г. работят с поп-фолк звездата Камелия.

Представяме ви „Виво Монтана“ в лицето на ръководителя Пламен Крумов и двама от музикантите – Марио Методиев и Денис Крумов, които разказаха и за новия си, втори сингъл „Меден дух“:

В днешното предаване гостува и сертифицираният техник по техника за емоционална свобода (ТЕС) Стоян Табаков, който обяснява как тя може да ни бъде полезна във всяка една ситуация и как да се справим с болката и емоционалния и психически дисбаланс посредством нея.

Методът се базира на идеята за енергийно лечение и практикуването му е много просто, стига да знаеш как точно да го прилагаш:

Представяме ви и Мис България 2003 г. Елена Тихомирова, която тази година ще бъде лице на започващия утре в Котел фестивал „Живият огън на традициите“.

Тя е при нас в компанията на основателката на фестивала Диана Късметска, за да ни разкажат за ритуалите и скритите послания в българските шевици, защото именно върху тях ще падне акцентът на това цветно събитие тази година:

На финала ни гостува един от най-колоритните телевизионни сценаристи Теньо Гогов:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …